Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit kellene változtatnom,...

Mit kellene változtatnom, hogy formásabb legyen a felsőtestem?

Figyelt kérdés

Heti 2x - 3x járok edzeni, az étkezésre annyira figyelek, hogy édességet, illetve gyors kaját nem eszem. Jelenleg így nézek ki, de nem vagyok megelégedve magammal. Szerintetek min kellene változtatnom?

[link]

2023. jan. 8. 13:56
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Kalóriadeficiten alapuló étrend és progresszív súlyzós edzés.
2023. jan. 8. 14:05
 2/6 anonim ***** válasza:
12%
Más örvendezne ha így nézne ki...
2023. jan. 8. 14:50
 3/6 A kérdező kommentje:

Pontosan mi az a progressziv edzés? Ha kevesebbet viszek be, nem leszek vékonyabb? Ruhán keresztül mmindenki azt mondja, milyen vékony vagy!

Köszönöm utolsó, ez kicsit elismerés, de szerintem ez abszolút nem az a szint :D

2023. jan. 8. 17:22
 4/6 anonim ***** válasza:
Tulajdonképpen igaza van a kettesnek, és ezt nem csak abból a szemszögből lehet értelmezni, hogy epekedik a sokkal rosszabb, hanem mintaalkatúaknak is lehet az a véleménye, hogy nem az ereskarú horpaszhasúaknak kéne az ideálnak lenni. Különben is, nem ezek a szálkahuszárok fognak összefeküdni veled. Női aggyal például hamarabb feltűnik az a kiálló csont oldalt, és lehet, nem a diáta fogja tompítani.
2023. jan. 8. 20:13
 5/6 A kérdező kommentje:
Úgy érted hogy rendellenes az ahogy áll? Azzal sajnos nem tudok mit kezdeni... Voltam többször orvosnál, de nem mondta soha, hogy rendellenes. Nem tudom miért olyan.
2023. jan. 8. 20:22
 6/6 anonim válasza:
Nem mindegy, hogy milyen fajta edzést végzel. Ha súlyt akarsz leadni, akkor a legjobb a futás. Kezdj el futni és ha úgy érzed, hogy nem kapsz levegőt, akkor sétálj bele. A fejlődés természetesen az edzések gyakoriságától függ. Ha futás közben tudsz beszélgetni és kapsz levegőt, akkor zsírt égetsz. Ha nem, akkor a glikogénraktárjaid fejlődnek.
2023. jan. 16. 19:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!