7 het alatt mar zsirra valtozik az a plusz 2-3 kilo ?
Tehat, november kozepetol mostanaig kb 7 hetet jelent es ez alatt az ido alatt hiztam ugy 3 kilot. Ez a plusz 3 kilo mar tekintheto zsirnak, nemcsak etel ital a gyomoran?
1 het alatt letud menni, ha nem eszem sokat es tobbet mozgok?
Szóval 7 hét alatt híztál 3 kg-t, amit te a "nagyokos eszeddel" 1 hét alatt akarod leadni? :D
Nem így meg drágaság, 1 hét alatt minimum 0,5-1 kg-t tudsz leadni, tehát jobb esetben 3 kg-t 3 hét alatt tudsz leadni, vagy 6 hét alatt, ha heti fél kg megy le.
Hova akarsz kapkodni? Ha eddig se érdekelt, hogy híztál, most akkor miért gondolod, hogy azonnal le fog menni?
Hát, én 159 centihez vagyok 46 kg. Odafigyelek az alakomra, szeretek sportolni, ami meg is látszik rajta.
Úgyhogy, bocsi, de én legalább tudom, hogy miről van itt szó, és jártas vagyok is a témában, veled ellentétben, aki nem is a kérdésre válaszolt.
1-es válaszoló voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!