Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mi okozza a súly vesztèsem...

Reflmix kérdése:

Mi okozza a súly vesztèsem ünnepek alatt?

Figyelt kérdés
Minden létező dolgot elkövetek hogy legalább tartsam a súlyom vagy hízzak, kizárt hogy ember ennél többet egyen, több kalóriát vigyen be, a szememen is galuska folyik, mégis ma ráálltam a mérlegemre es -3 kiló jött ki, egyenként 78 körül mozgok. Aktívan sportolok, viszont most az elmúlt három hétben ki se mozdultam sehova.Csak kizárolag eszek és pihenek, mégis fogyok. Indok lenne ez további vizsgálatokra? Esetleg aggodalmra adhat okot ? (Cserélnek veled komment ne legyen légyszíves, az en esetem ugyan olyan nehéz mint annak aki fogyni szeretne.)

2022. dec. 28. 11:54
 1/10 anonim ***** válasza:
58%
Mindenképpen ki kell vizsgálni.
2022. dec. 28. 12:33
 2/10 anonim ***** válasza:
0%
Persze alig várja az orvos hogy időpontot kérj súlyingadozás miatt.
2022. dec. 28. 12:36
 3/10 A kérdező kommentje:
Érdekel engem hogy mit vár az orvos, ezért vannak hogy az esetleges dolgokat ki vizsgálják, ha indokolt :)
2022. dec. 28. 12:52
 4/10 anonim válasza:
87%
Lehet cukorbetegség is. Annál is az indokolatlan fogyás szokott lenni az első jel. De ide bizony orvos kell nem a gyakori.
2022. dec. 28. 13:13
 5/10 anonim ***** válasza:
85%
Történt már ilyen a múltban? Amúgy szerintem még pár napig méregesd a súlyod, hogy akkor mit mér. Amúgy biztos jó a mérleg? Nekünk digitális mérlegünk van, és amikor már merül az elem, akkor van, hogy több kilóval kevesebbet mér.
2022. dec. 28. 13:21
 6/10 anonim ***** válasza:
11%
6 os, na, akkor kell rátehénkedni 😂
2022. dec. 28. 13:45
 7/10 anonim ***** válasza:
18%
Szerintem az étrendeddel vannak bajok, ha "galuska folyik a szemeden is ki", akkor biztos nem megfelelöen összeállított, nem ilyesminek kellene a fö összetevönek lennie.
2022. dec. 28. 14:18
 8/10 anonim ***** válasza:
8%
Hát, nem. Pizzának, hamburgernek, baklava, palacsinta. Ne a galuskát zabáld.
2022. dec. 28. 14:33
 9/10 Senior Séf ***** válasza:
66%
Autoimmun izomdisztrófia. De ha dokihoz mész vele, csak hümmögni fog.
2022. dec. 29. 17:03
 10/10 NTBS ***** válasza:
Menj orvoshoz.
2022. dec. 31. 06:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!