Hogyan tudnék még karcsúsodni? 1 hónapom van rá!
Szalagavatómra szeretnék még csinosodni,de fogyni nem nagyon akarok,mert 52 kg vagyok 92-69-90,de a hasamat szeretném még laposítani,vmint picit combból is.Milyen gyakorlat lenne jó? és étrend?
Mit szóltok a mai étrendemhez?
reggeli:tej és egy szelet kalács
tízórai:körte,szőlő..joghurt,egy sonkás,sajtos melegszendvics(ezt ettem 3ig)
ebéd: héjában főtt krumpli,két tükörtojással és 3 kocka csoki
vacsira: egy nagyobb tányér müzli
itt egy kép:
köszi a válaszokat!!
A reggelit cseréld le rántottára és paradicsomra,a vacsorát meg sovány túróra,leöntve folyékony édesítővel.
Mozgásnak meg spinning másnaponta,vagy szobabicaj minden nap 1 órát.Leugorhat derékból 3-4 centi így.
egyél már valami húst is!
amúgy jó a begyed.
kedves utolsó előtti,nem hinném,hogy a zöldség,gyümölcs,tojás,egy héjában főtt krumpli és natur joghurt,valamint a müzli,ami nem cukrozott..olyan káros lenne...oké,hogy ott a csoki,meg a kis kalács,de 17 éves vagyok és nem akarok szigorú fogyókúrát csinálni,csak csinosodni még..napi szinten tornázok,vagy táncolok.elmondtad,hogy mit ettem,de nem tanácsoltál semmit.
a többieknek köszönöm,igen húst is szoktam,főleg halat és csirkehús.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!