Szerintetek kéne fogynom? Hány kilónak nézek ki? képpel
2010. okt. 1. 19:19
11/24 anonim válasza:
59 körül nézel ki hátulról, de mivel nem látunk előlről, nem teljes a kép.
De így úgy tűnik, nem kell fogynod.
12/24 anonim válasza:
Szerintem teljesen jól nézel ki, max 60 kg lehetsz.
13/24 anonim válasza:
egyáltalán nem vastag a combod,sőt sokan örülnének ha ilyen lenne nekik,formás csinos vagy max 55 kg,és jobb mint a csontosak:)
14/24 anonim válasza:
60 kiló körül, sztem szép vagy ilyen alakkal!
15/24 anonim válasza:
65 kg van a seggeden és a combodon háj
16/24 anonim válasza:
55kg, jól nézel ki:)
Eddig csak pár nőnemű írta azt, hogy háj van rajtad:)
Fura módon férfiak nem vesznek észre ilyesmit;)
17/24 anonim válasza:
Nem látszik a képen, hogy mekkora a hasad,
kb. 58-59 kg lehetsz, és fogyj egy olyan 2-4 kilót, ha nem vagy megelégedve. Ha izmosodnál, nem számítana ennyire a súly. Az a lényeg, hogy érzed magad a bőrödben. Ha a kérdést már feltetted, az azt jelenti, hogy nem vagy teljesen megelégedve a súlyoddal, vagy magaddal és nincs elég önbizalmad.
18/24 anonim válasza:
Bírom az ilyen nőket. (Lányokat,mert szerintem 12-15 éves lehet) :) Aki írkálja,hogy így meg úgy hájas vagy...közben ül a gép előtt,tömi magába a chipset,vedeli a colát,és csapkodja a billentyűzetet,hogy mások a sz*mét r*hadékok,csak mert ő naponta kinövi a ruháit:D.Egyáltalán nem vagy hájas,szép kerek combod,feneked van,örülnék én ha nekem ilyen lenne...:D
19/24 anonim válasza:
"örülnék én ha nekem ilyen lenne...:D" Szerintem azok is, akik leszólják, csak könnyebb kritizálniuk.:-)
20/24 anonim válasza:
60 kiló és nem nagy a popód,de eléggé puhának nézem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!