Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Kocsonya hízlal?

Kocsonya hízlal?

Figyelt kérdés

2022. dec. 19. 19:42
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
73%
9. De úgy tűnik ezzel mindenki egyetért, mert még az is le lett pontozva, amikor leírtam, hogy ez miért lehet konkrétan káros. De ezek szerint ez nem így van, és azt hiszem akkor az én világlátásomban van a hiba.
2022. dec. 20. 00:29
 12/25 anonim ***** válasza:
24%

12. Én is szoktam látni a lekezelő, lenéző, végtelenül primitív stílusú kommentjeit. 🤮 Kb itt éli ki az összes frusztrációját. És még csak nem is igaz amit írkál, hogy nincsenek hízlaló ételek. Ez így igencsak megtévesztő kijelentés azoknak akik nem merülnek el jobban a táplálkozás útvesztőiben.

És ugye ez az oldal arra van, hogy kérdezzen az ember.

Igenis vannak olyan kaják amik jobban hízlalnak mint mások.

Nagyon nem mindegy, hogy valaki x ideig pl vacsorára 100g húst és 300g zöldbabot eszik meg, vagy 400g csokit. :) Az össz súlya ugyanaz mindkét variációnak, 400g, de a tápanyagtartalom nagyon nem ugyanaz.

2022. dec. 20. 00:46
 13/25 anonim ***** válasza:
77%
Az is le van írva a szabályzatban, hogy a kérdésfeltevés előtt keressünk rá arra, amit szeretnénk tudni, lehet, hogy más már megkérdezte. XY étel hizlal-e pedig már milliószor meg lett kérdezve és válaszolva.
2022. dec. 20. 03:56
 14/25 anonim ***** válasza:
20%

14-es: a gond csak az, hogy a keresö nem ér semmit, rengeteg esetben beírok valamit és egész más témák jönnek elö, amire meg kerestem, arról semmi.

Emellett a kérdezöt nem az érdekli, hogy általánosságban milyen ételek hízlalóak, vagy hogy vannak-e ilyenek, ö arra volt kiváncsi, ha kocsonyát eszik, attól fog-e hízni.

És nem mindenki van otthon a fogyás témakörben, lehet, hogy ez az elsö kérdése, nem ismerheti a korábbiakat, illetve a nök lapja szinten vannak csak infói eddig.

Meg az sem valószínü, hogy a korábbi hízlaló-nem hízlaló ételes kérdések között a kocsonya szerepelt.

Az elsö meg tényleg bunkó volt, sok másik válaszoló is ugyanazt írta tartalomra nézve, mégis udvariasan!

2022. dec. 20. 08:46
 15/25 anonim ***** válasza:
2022. dec. 20. 08:48
 16/25 anonim ***** válasza:
36%
A 15-ös vagyok, végignéztem konkrét keresséssel, egyetlen kocsonya + hízlaló kérdés nincs, illetve a hízlaló ételek keresésnél sem talál ilyet.
2022. dec. 20. 08:48
 17/25 anonim ***** válasza:
68%

Konkrétan lehet, hogy a kocsonyáról nem volt szó. Viszont arról, hogy a kalóriadeficit a lényeg arról viszont nagyon sokszor. Ennek ellenére biztos vagyok benne, hogy nem ez az utolsó ilyen jellegű kérdés.

2022. dec. 20. 09:08
 18/25 anonim ***** válasza:
51%

Abban biztos lehetsz. Már 10 éve is ezek a nyomorult kérdések voltak.

2022. dec. 20. 09:16
 19/25 anonim ***** válasza:
50%
19: majd 2 hét múlva jönnek a nagy január elsejei diétázók :D
2022. dec. 20. 09:20
 20/25 NTBS ***** válasza:
38%
Ha sokat eszel belőle és nem égeted el a kalóriákat, akkor igen.
2022. dec. 20. 16:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!