BÁRMIT ehetsz, míg a kalóriakereteden belül vagy. Bár tudom, hogy ezt egyeseknek valamilyen okból nehéz felfogni.
Én pl idén eddig 3x főztem (és kb 10-12-szer ettem) kocsonyát, mégis fogytam.
6. Abszolút igaza van, és abban is, hogy mindenki igazán utánanézhetne legalább ennek, mielőtt itt kérdést tesz fel. De az emberek kényelmesek, gyors kérdés, gyors infó. :)
Én csak azt nem értem, hogy miért kell mindenkit kigúnyolni, mert minden kérdésnél ezt teszi. Itt még nem is olyan nagy dolog, de van, amikor ez akár pont az ellenkezőjét okozhatja, mint az eredeti szándék, vagyis a kérdező besértődik, és sose fogadja meg a tanácsot vagy nem is figyel az eredeti mondandóra (ami egyébként értékes), így a jótanács elvész az éterben. Ugyanennyi energiába kerül normálisan válaszolni, még ha 1000x is kell leírni.
Képzelj el egy dietetikust, akihez mondjuk naponta élőben érkeznek így emberek...nem küldi el a fenébe a 10-iket, csak azért, mert már unja ugyanazt válaszolni mindenkinek.
Az én táljaimat száraz, szinte szálkásra szétfőtt hússal és zsírtalanított lével töltöm fel, kenyér nélkül is gond nélkül meg lehet enni. A férjem szereti a körmöt, azon van zsíros bőr és eszik hozzá kenyeret. Tehát kocsonya és kocsonya közt is van különbség.
Ahhoz, amit itt mondtak neked, kérdező: a cukorbetegek diétájánál olvastam, hogy nincs tilos étel, csak van olyan, amit egész egyszerűen nem éri meg fogyasztani, például pár kanál babfőzelékkel ellőni az egész napi szénhidrátbevitelt nem okos dolog, mert később éhes leszel és túl fogod lépni a keretet. Ugyanez vonatkozik a te kérdésedre is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!