Ezt nem értem! Segítene valaki?! (FONTOS! )
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem,de először mesélek hozzá egy kicsit,hogy érthetőbb legyek!
Szóval 3 évig anorexiás voltam és most végre elkezdtem normálisan étkezni.Nem eszek sokat,de nem is keveset,már nem számolom a kalóriákat inkább próbálok tudatosan táplálkozni,a minőségre hajtok.cukormentes műzlit szoktam enni,ha édességet kívánok,vagy joghurtot,mindig salátákat eszek,reggelizni pedig mindig valami nehezebbet,mert minden másnap járok kondizni 2 órát!
Szóval azt nem értem,hogy mikor elkezdtem normálisan enni 2 hónap alatt 10 kg-ot szedtem fel:S
de miért? nem eszek semmi olyat és még mozgok is.
Igaz csak egy hónapja járok kondizni,azt hittem segít de a kondi óta is 2 kg-t híztam...
Lehet,hogy még nem állt helyre a szervezetem?Már 1,5 éve nem menstruálok...közre játszhat az is a hízásba?Az anyagcserém már helyre állt,mert végre minden nap tudok vc-re menni.
Mit tegyek szerintetek?
Azt nem szeretném,hogy megint nem eszek és úgy fogyok,mert akkor elrontok mindent!
Kezdek nagyon kétségbe esni!:(
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!