Mit kellene kipróbálnom?
kb. 70 kg lehetek. Nyáron fogytam 5-10 kg-ot és most még szeretnék leadni kb. 5 kg-ot
Koplalni nem akarok de gyorsan le szeretenék fogyni.
Hallottam már 1-2 diétáról de nem tudom melyik válna be.
van ez az almás-rizses diéta, itt pl. 1 nap alatt akár 2 kg mínuszt igér [link]
vagy van a 2 hetes diéta ami -9 kg-ot igér
és még van egy olyan ami 2 és fél nap alatt -2 kg
nemtudom melyiket kellene, segítenétek?
tudom 1ből azt akarnátok irni hogy kevesebb étel és sportoljak de én még iskolás vagyok és tesitagozatos szoval napi 1-2 tesiórám van pluszban még edzés is
hallottam arról is hogyha megiszok 1 pohár forró italt és utána rakom fel a sauna belt-et az hatásosabb valakinek van valami tippje?
és nem gunyolodo hozzáfüzéseket szeretnék hanem rendes,értelmes válaszokat
15/L vagyok
és légyszives ha van gyors diétatippetek akkor irjátok le
mert gyorsan le szeretnék fogyni mivel már nem akarom hallgatni a gunyolodo megjegyzéseket
előre is köszönöm a válaszokat!: Réka (jah és 170 cm felett vagyok)tippeket adhatnátok még tornával kapcsolatban is és tudom hogy jojo meg minden de nem hiznék vissza mivel annyit szenvedtem már fogyással hogy kitartanék és nem ennék utána többet hanem 1ből életmódváltoztatás
1. az életmódváltást fogyókúra előtt kell elkezdeni, nem utána, mert tényleg jön a jojó - a jojót nem lehet egészséges életmóddal megakadályozni, ha előtte 2 hétig koplalátál, és a szenvedés sem segít
2. felejtsd el a gyors fogyást, igaz, az 5 kiló nem sok, de ha hozzávesszük a leadott 10-et, az igen - ebben a korban egy rosssz diéta (koplalás) végleges meddőséget okozhat
3. NINCS ilyen diéta - nálad a sport oké, egyél teljes kiörl. kenyeret, sok zöldséget, gyümölcsöt, csirkét, halat - ennyi a titok, kerüld a mekis kaját, a cukros üdítőket, a süteményeket (Fornetti, cukrászda, édesített joghurt, puding stb.)
én is 14éves vagyok.
van egy olyan 5-6 kg súly feleslegem a nyáron felszedtem:/
és elkezdtem diétázni és sikerült leadni 3kilot másfél hét alatt:D
itt a diéta. kimondottan tiniknek ajánlott.
reggelire egyél 1 szelet TELJES KIÖRLÉSŰ kenyeret hozzá valami gyümölcsöt.
dél:leves kevés tésztával vagy tészta nélkül hozzá 1 alma.
vacsi: ismét kenyér és rá pl: sajt szalámi. de egyél hozzá zöldséget vagy gyümölcsöt. naponta igyál 4 liter folyadékot. 1-2 hét mulva látod az eredményt. jah és ha éhes vagy akkor gyümölcsot nassolj;)
sok szerencsét:D
14/L
jah és elfejeltettem h mozog rendszeresen:D
és minden étkezéshez egyél gyümölcsöt,zöldséget.:D
még1x sok szerencsét(:
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!