10honap alatt 69kg fogyni sikerülhet?
Figyelt kérdés
2022. nov. 2. 12:01
12/13 anonim válasza:
Minimum másfél év, de inkább több. Igazából bele kell kalkulálni azt is, hogy sokszor a fogyás nem úgy megy, mint ahogy "kéne". Szóval sokan mondják ezt a havi 4 kg-t, meg minden, és ez így papíron szép és jó, de a valóságban nem feltétlen fog mindig összejönni annyi. Én is sokat fogytam, és voltak olyan hónapok, amikor 2 kg jött össze, pedig aztán volt rajtam is fölösleg. Meg aztán az utolsó 7-8 kilónál már lelkileg belefáradtam, és azt már csigalassúsággal sikerült összehoznom. Szóval alapból 10 hónap alatt 69 az durva lenne, de ha még sikerülne is, a bőröd nem köszönné meg. Viszont szerintem alapból butaság ilyen célt állítani, mert annyi minden közbejöhet. Kezdd el, és már is egy nappal közelebb vagy ahhoz, hogy elérd a célod, viszont pontos dátumot szerintem nem jó kitűzni, mert az ember csalódott lesz a végén, ha nem sikerül, mert sok dolog befolyásolhatja a fogyást, és az ember nem egy gép, nem feltétlen fog mindig x kiló fogyás bekövetkezni havonta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!