Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Diétás ételrendelés nem...

Diétás ételrendelés nem horror áron?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Tudtok ilyen oldalt? Reggeli ebéd és vacsora is beletartozzon, ha lehet.
2022. okt. 23. 16:03
 1/4 anonim ***** válasza:
82%
Mit jelent az, hogy diétás étel? A diétás étel attól diétás, ha belefér a napi kalóriakeretedbe. Innentől kezdve minden étel lehet diétás és nem diétás is.
2022. okt. 23. 17:31
 2/4 anonim ***** válasza:
73%

#1 Nem, amit te mondasz, az egy étrend, ami kalóriakerethez kötött. A laktózérzékenyek is diétáznak, ha nem akarnak fogyni, akkor is. A kérdező gondolom alacsony energia- és magas rosttartalmú, vitamindús ételekre gondol (ezeket szokás "diétásnak" nevezni, ha a megfogalmazás nem is pontos).

Sajnos ilyen oldalt nem tudok (az Egészségkonyhát és a Teletálat ismerem, de az árszínvonalról nem tudok nyilatkozni). A főzés semmiképp sem megoldható?

2022. okt. 23. 18:09
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

fittbox de az elég drága

nutrifit kitchen és dori's food ami jó minőség de csak ebéd

és vitalkonyha amiben minden van, de nem tökéletesek az összetevői, de teljesen jó és finom is

béres alexandrát is próbáltam, nekem az nem ízlett

2022. okt. 23. 21:25
 4/4 A kérdező kommentje:
Megoldható a főzés természetesen, csak kipróbáltam volna egy hetet, hogy végre nem én főzök magamnak🙂De ahogyan látom szinte mindenhol 40-45.000ft egy heti menü, szóval maradok a saját főztömnél. Köszönöm a válaszokat!
2022. okt. 23. 22:51

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!