Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Evészavar miatt puffadhat a...

Evészavar miatt puffadhat a hasam?

Figyelt kérdés

Elég keveset eszem.reggeli ebéd egy-két piritós vacsora zöldség valamilyen módon elkészítve.

Emetofóbiám is van(hányás fóbia),ami miatt sok mindent nem merek megenni.

Miután főtt ételt eszem szinte mindig felpuffadok..

Lehet ez a kevés és egyoldalú étkezés miatt?

Esetleg volt ilyen valakinek?Mit csináljak,hogy jobban legyek?

Egyébként 36 éves 2gyermekes nő vagyok.

2022. okt. 21. 19:25
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Lehet.

Menj el gasztroenterológiai kivizsgálásra.

2022. okt. 21. 19:27
 2/7 anonim ***** válasza:
0%
Vacsora zoldseg. Bingo!
2022. okt. 21. 19:29
 3/7 A kérdező kommentje:
Nem eszem húst,ezért a zöldségek..
2022. okt. 21. 19:44
 4/7 anonim ***** válasza:
82%

De hát pont a zöldségek puffasztanak!

Különösen a k-betűsök és a hüvelyesek, de a paprika-paradicsom is, a cellulózos héja miatt...

2022. okt. 21. 19:54
 5/7 anonim ***** válasza:
62%

engem a csicseriborsó, zöldborsó, alma, salátalevél, bab stb. nagyon puffaszt

csoki, pékárú, édességek abszolút nem.. egyszerű szénhidrátok, azért nem puffasztanak.

2022. okt. 21. 21:34
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Fel kellene keresned orvost.

Viszont ami nekem bevált puffadásra, az napi 2 bögre gyömbér tea. Próbáld ki, veszíteni nem fogsz vele.

2022. okt. 22. 05:12
 7/7 anonim ***** válasza:
Nekem pont az egyoldalú taplalkozas + dietak miatt volt extrem puffadasom. Gyogyszer nem segit, az egyetlen megoldas, ha elkezdesz normalisan, valtozatosan enni. Ez egy lassu folyamat, ha felborult valami az emesztesnel akkor ido kell hogy helyre alljon. Volt hogy sokszor sirtam miatta, hogy igy milyen ez az elet, hogy szinte minden etkezes utan terhes hasam lett, es nem tudtam egy szep ruhat felvenni. Oda kell figyelni ra, normalis taplalo kajakat enni, de valtozatosan, es szepen rendezodni fog. Esetleg dietetikushoz elmenni, vagx egy etelintolerancia etelallergia vizsgalatra
2022. okt. 22. 21:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!