Ha heti 1 kgot fogyok fog lógni a bőröm?
Igen, ilyen mértékű fogyásnál biztos, hogy lógni fog a bőröd. De ez ne tántorítson el. Az utolsó 10-20 kg amúgy valószínáleg sokkal lassabban fog lemenni.
Én a helyedben rögzíttetném háziorvossal a súlyod, hogy ha arra kerül sor és szeretnéd, akkor TB alapon eltávolítsák a felesleges bőrt.
Az egész folyamat alatt nagyon sok vizet igyál, szedj cinket és C-vitamint, egyél kollagéndús ételeket.
Ha pl 5-10 kg fogynál ilyen tempónál nem lógna
De 71 kg fogyás nyilván nagyon nagy változás
Valamilyen szinten fog lógni de ne ez tartson vissza!
Úgy tudom ha valaki lefogy 30 kg-t és meg is tartja a sulyát akkor lehet kérni tb-re pl has plasztikát
Tiktokon láttam egy csaj meg is csináltatta
Ha megtalálom belinkelem
2-es, azért ne fél infókat írkáljunk már.
Feltételek a TB-s műtéthez:
legalább 35-ös kezdő BMI
legalább 10 BMI pont csökkenés
legalább fél évig tartani kell
Ezután kell egyéni kérelmet írni, minden kérelmet egyedileg bírálnak el, de ha a fentiek teljesülnek, 99%, hogy nem utasítják el. Háziorvosnál járjon utána a kérdező.
Értelmezz! Irtam hogy ha megtalálom a csajt belinkelem.
Hónapokkal ezelőtt láttam ezt a videót bocs hogy nem emlékszem szóról szóra!
Attól függ most hány kg vagy és milyen magas.
Ha nagy a súly, a bőr jobban meg van tágulva, így fogyás után lógni fog, de az sem mindegy milyen ütemben fogysz le. Ha extrém súlyod van meg fog látszani.
Ha kb az elso 20 kilot heti egy kiloval adod le az teljesen jo, utana kb fel kilo hetente, esetleg picit tobb.de inkabb kezd el es ne csak kerdeseket irogass ki.
Amugy 71 kilotol mindenkinek logna a bore, barhogy fogy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!