4/34 anonim válasza:
Az ilyeneket simán a csatornáján fel lehet tenni, főleg, ha van ilyen saját magáról beszélős videója, akkor az alatt, kommentben. (Nem ellenőriztem, most hallok a csajról életemben először.)
5/34 anonim válasza:
Szerintem 120-130 körül lehet, bár attól is függ, hogy milyen magas, én magamhoz viszonyítom, hasonló vagyok 170 centivel.
6/34 anonim válasza:
Én 175 cm vagyok 110 kiló, de fele akkora, mint Barbi. Így én 150-nek mondanám minimum.
7/34 anonim válasza:
Neki elég jól megy a YouTube.
A családjánál, szüleinél lakik, akik vendéglátóhelyeket üzemeltetnek Budapesten.
Barátja is van, ha jól tudom.
Szakmája is van, cukrász.
El nem tudom képzelni mi gátolja meg a lefogyásban.. Anyagilag nem áll rosszul (valószínűleg), hogy zsíros kenyérre jut csak, ami miatt nem tud fogyni..
8/34 anonim válasza:
Pont a cukrászság a legnagyobb akadály. Ott a csábítás, folyamatosan minden előtte van (ráadásul - mivel saját terméke - nem is kell kifizetnie effektíve bele a kasszába semmit. Ott az összes sütemény, vajas krém, ilyen csoki, olyan cukor, amolyan zsír... Mindegyik brutál finom, mindegyik iszonyat hízlal, és mindenből szinte végtelen a készlet, mert mi van, ha berobban egy 20 fős társaság, és mind sütizni akar...)
9/34 anonim válasza:
"El nem tudom képzelni mi gátolja meg a lefogyásban.. Anyagilag nem áll rosszul (valószínűleg), hogy zsíros kenyérre jut csak, ami miatt nem tud fogyni.."
Hát ja, baromi egyszerű úgy lefogyni, hogy állandóan sütikkel meg tortákkal vagy körülvéve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!