Ha sokat kakilok akkor fogyok?
Epp a zuhany alatt ezen nevettem hogy vannak a bulemiasok, én meg a fekàliás leszek. :D
Amugy tényleg érdekel q kérdés, mivel egyszerűen nem tudok lefogyni .
27 éves vagyok , 1.78 cm ,69 kiló.
Nem vagyok kövér, de vékony sem ! Főleg a hasam,kezem,tehát a felső testem problémás.
Ez nem az a life hack amit te elképzelsz magadnak.
Az étkezési zavarosok nagyon sok része hashajtózik, ami szintén baromi káros, maradandó károsodással jár.
Egyrészt szét tudja marni az emésztő rendszeredet, ami ha fekélyesededik az baromira fájdalmas. Nyílt, sosem gyógyuló gennyes sebek...
Ezen kívül nagyon gyakori a széklettartási zavar, egyszerűen minden előjel nélkül "feprobban" a feneked. Állatira gáz, kb víz állagú cucc jön ki belőle.
Másrészt szorulásod is lesz, 4-5 napig rothad benn a felgyűlt széklet, ami vagy kijön vagy nem. Jól fel fogsz püffedni, és baromira fog fájni. A beleid fel tudnak repedni, ami azt jelenti hogy kaka van a testben, csak úgy szabadon. Általában azt a bélrészt el is kell távolítani.
Fél életedet a wcn fogod tölteni. Az összes bugyid kakafoltos lesz. Nem mersz majd olyan helyekre menni ahol nincs 2 perces távolságban toalett. Lehet egy életre sztóma zsákkal fogsz élni.
A kalória deficitről meg annyit, hogy az első időkben nagyon látványos, de aztán a test hozzáigazodik, és beáll a stagnálásra.
Szóval mint bármilyen más önpusztító szokásra, erre is azt mondanám, hogy NE KEZDJ BELE. Hosszú távon nem leszel vékonyabb, és a tested elkezd rosszul működni meg leállni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!