Fogyókúra hétvégén, hogy csináljam?
Figyelt kérdés
Kalóriadeficitben diétázok, es rendesen tudom tartani hétköznap, de hétvégen mikor a barátomnál vagyok, sosem bírom betartani, becsúszik egy pizza es hasonlók, szerintetek hogy csináljam, hogy ne egyek ilyenkor ilyeneket?2022. szept. 20. 11:48
1/8 anonim válasza:
Egyél, csak kalkuláld bele a HETI összkalória-beviteledbe. Fogyás szempontjából az a lényeg, hogy a HETI összkalória-beviteled alapján legyél deficitben. Két napon nem múlik semmi, ha a maradék öt napon kalóriadeficitben vagy.
2/8 anonim válasza:
Mi annó úgy csináltuk a párommal, hogy ha valami olyat ettünk, amiben nagyon sok a kalória (mindketten kövérek voltunk) utána elmentünk 1-2 órára sétálni este
3/8 anonim válasza:
Ne egy egesz pizza csusszon be, hanem csak egy szelet. Hat igy lehet kibirni, lehet enni, de merteket kell tartani :)
4/8 anonim válasza:
Engem a barátom teljes kértékben valogat. Tart sonkát, sajtkrémet, teljes kiőrlésű kenyeret, túrót. Bármikor éhesek vsgyunk, ő eszik vagy velem vsgy rendel kínait mert szereti és 190 centisen megteheti. Én meg eszem a szokásosat.
A másik a mertéktartás. Ha rendeltek, egyél egyetlen szelet pizzát, mellé sok zöldséget
5/8 anonim válasza:
Ne pizzát rendelj, hanem gyrost vagy salátát.
6/8 anonim válasza:
Ehetsz ilyeneket, csak próbálj mértéket tartani. Szóval ne egy egészet egyél meg, hanem 1-2 szeletet, kalkuláld bele a napi kalóriakeretedbe (kb. tippeld meg, hogy hány kalória lehet egy szelet). Vagy akár egy egész pizzát megehetsz, ha belefér a kalóriakeretbe, mondjuk szerintem többet megér inkább csak 1-2 szeletet enni, mert akkor még más is beleférhet. Én úgy érzem, hogy egy egész pizzára való kalóriát elpazarolni pár óra leforgása alatt nem éri meg, de ez a te döntésed. A lényeg, hogy próbálj mértéket tartani, viszont nem kell teljesen kizárni.
7/8 anonim válasza:
En elmagyaraztam a baratomnak h en dietazok, es kaloriat szamitok, es ha hulyenek nez, ha nem, en akkor is lemerem merlegen az etelt, es nem erdekel ki mit gondol.
8/8 anonim válasza:
Nem kell fogyókúrázni, hanem életmódot kell váltani, és abba bármikor belefér 3-4 szelet pizza.
Normális kaja, normális mozgás, nulla kompenzálás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!