Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 30 éves lettem idén, eddig...

30 éves lettem idén, eddig bármit ehettem nem híztam, az lehet hogy a korral jön már?

Figyelt kérdés
Voltam vérvételen már, hátha pajzsmirigy gond van, de jó lett. Kb 4kg jött fel pár hónap alatt. Terhesség után is lement pár hét alatt a felszedett kilo, pedig 20at híztam, ebből mar 10 a szulessel és a kórházban lement. Most meg ugyanannyit eszek mint eddig és csak hízok. Kevesebbet egyek esetleg?
2022. szept. 8. 06:52
 1/7 anonim válasza:
90%
A gyerek nagyon fel tudja borítani a hormonokat
2022. szept. 8. 07:04
 2/7 anonim ***** válasza:
78%

30 felett igen, kicsit lassul az anyagcsere, főleg, mert már nem épülnek olyan könnyen az izmok, sőt, könnyebben tűnnek el, ha nem edzel. Ezen felül nyilván sok változás áll be a hormonjaidban, főleg, ha már szültél is.

Kevesebb evés helyett én inkább javasolnék egy kicsit aktívabb életmódot. Az izomzat megtartása, fejlesztése az idő előrehaladtával egyre fontosabb, hogy egészséges és mobilis maradj.

2022. szept. 8. 07:23
 3/7 anonim ***** válasza:
91%

"Most meg ugyanannyit eszek mint eddig és csak hízok."

Attól még, mert szemre vagy érzésre ugyannyit eszel, mint eddig, még nem biztos, hogy kalóriára pontosan is ugyannyit eszel, márpedig fogyás/hízás szempontjából utóbbi a mérvadó. Az meg teljesen normális, hogy az emberi szervezetnek a kor előrehaladtával, szülés után, fizikai aktivitás csökkenése után (stb.) változik a napi kalóriaszükséglete, ezáltal az a kalóriabevitel, ami eddig súlytartásra volt elég, az most már többletet jelent és hízást eredményez. Tölts le egy telefonos kalóriaszámláló alkalmazást, és egy-két hónapig menedzseld a kalóriafogyasztásod.

2022. szept. 8. 08:52
 4/7 anonim ***** válasza:
42%

"eddig bármit ehettem nem híztam"

Ja, hogyne. Az ilyen emberekről persze mindig kiderül, hogy 3 db salátalevélen élnek. Ha te is annyit ennél mint én, gyanítom hogy te is 125 kg lennél pubi.

2022. szept. 8. 11:07
 5/7 anonim ***** válasza:
47%
4. Ez nem igaz. Vannak olyan emberek akik bármennyit összezabálnak, mégse híznak egy grammot sem. Pl a tesóm ilyen. 180 centi, vasággyal 55kg, napi szinten eszi a több tábla csokit , csipszet, mellette persze reggeli, ebéd vacsora, ezeknél sem eszik keveset, és nem salátán él. Krumplis tésztás rizses húsos, zsíros ételeket eszik. + rengetegszer gyorskaja, péksüti, cukros üdítők, és nem hízik. Ja és Nem sportol semmit. Elmegy munkába ( ülőmunka) meg haza, ezen kívül semmi mozgás.
2022. szept. 9. 00:54
 6/7 anonim ***** válasza:
0%
5-ös, a testvéred beteg, azért nem hízik.
2022. szept. 9. 16:53
 7/7 anonim ***** válasza:
32%
6. Volt vizsgálatokon már többször is. , mr, ct, pajzsmirigy, vércukor, inzulin, nem allergiás semmire, és intoleranciája sincs. Minden normális. Egyszerűen gyors az anyagcseréje. ( Ami szimplán csak mázli, nem saját érdem).
2022. szept. 9. 17:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!