Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Toka ellen mit tanácsoltok?

Toka ellen mit tanácsoltok?

Figyelt kérdés

2022. aug. 30. 19:39
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
74%
Fogyást. Kalóriadeficitet. Más megoldás nincs. Nincsen helyi fogyás, nincsen célzott fogyás. Ha valami hiper-szuper "gyakorlatot" vársz, amivel célzottan el lehet tüntetni a tokád, akkor lapozd át még egyszer az általános iskolai biológia tankönyvet.
2022. aug. 30. 19:45
 2/13 anonim ***** válasza:
23%
Nemed, korod, súlyod, magasságod? Ha nincs túlsúlyod, akkor sehogy, ez alkati. (Van egy tök vékony barátnőm, akinek van egy kis tokája anélkül is, hogy lefelé hajtaná a fejét, ő se szereti, de nem tud vele mit csinálni, ez van :/.)
2022. aug. 30. 20:55
 3/13 anonim ***** válasza:
71%
Lehetőleg ne legyél kövér, mert akkor csak sokkal rosszabb lesz a helyzet!
2022. aug. 30. 21:00
 4/13 A kérdező kommentje:
Lány, 130 (kor csak ha máshogy írom letilt), 53kg, 165cm, vékony vagyok, szóval igazából nem nagyon tudnék hova fogyni ://
2022. aug. 30. 21:32
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Ne is fogyj, inkább békélj meg ezzel, mert tenni nemigen tudsz ellene.
2022. aug. 30. 21:36
 6/13 anonim ***** válasza:
86%
Sajnos ilyen paraméterekkel ez genetika. Kicsi koromban olyan vékony voltam hogy mint egy pálcika, és mégis világ életemben tokás voltam. Aztán mire felnőttem kicsit meg is híztam, és rosszabb lett az is, de tudom ha vissza is fogynék az akkor is maradna.
2022. aug. 30. 21:57
 7/13 anonim válasza:
84%

Az első válaszoló jól mondta: Helyi fogyás nincs. Szóval, ha fogysz, akkor máshonnan is fogsz fogyni, nem csak a toka részből, sőt, onnan fogyunk utoljára, ahová először hízunk és onnan fogyunk először, ahonnan utoljára hízunk.

Ha vékony testalkatod van, és nagyobb az álladnál a bőr, az simán lehet genetika is. Még fiatal vagy nagyon (ha jól értettem, hogy 13, nem 130 :D) így az is lehet, hogy "kinövöd", bár a lányok általában, mivel korábban érnek, erre a korra már befejezik a növést.

Én elsősorban azt javaslom, hogy táplálkozz egészségesen, mozogj rendszeresen és várj még néhány évet. Ha mindent megtettél, akkor viszont el kell fogadnod magad, ahogy bizonyára sok embernek fel sem tűnik. Általában magunkkal szemben sokkal kritikusabbak vagyunk, mint másokkal és olyan hibák is feltűnnek, amik másoknak nem. Elképzelhető, hogy nálad is így van.

2022. aug. 30. 22:48
 8/13 anonim ***** válasza:
0%
Mindig nézzél felfelé. És nyelv előre hosszan kinyujtva. Toka volt, nincs!
2022. aug. 30. 23:34
 9/13 anonim ***** válasza:
31%
Nem lehet valami pajzsmirigy dologtól, ha nagyon feltűnő?
2022. aug. 31. 22:59
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Érdekes dolog a toka! Minden reggel szoktam látni egy pasast a vonaton, aki egyébként átlagos alkatú, még pocakja sincsen, mégis feltűnően nagy tokája van! Szóval, szerintem is ez tényleg genetika.
2022. szept. 3. 13:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!