Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Adjak hozzá olajat?

Adjak hozzá olajat?

Figyelt kérdés

Sargaborsot és lencsét szoktam főzni, vízben nagyon szépen megfő, só és így nagyon finom +zöldség.

Ez a vacsorám.

Olajat nem szoktam bele tenni, de nem kéne ahhoz, hogy felszivodjon? Vagy van benne pont annyi?

Ha és NEM akarok fogyni, csak egészségesen etkezni

Ja és ehet az ételhez meg rizst vagy kuszkuszt is eszem altalaban

2022. aug. 26. 14:02
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
85%

Teljesen felesleges.

Ideálisan minden etkezesben van feherje, rost es zsirforras. De ha egyben nincs nem azon mulik az egeszseged

2022. aug. 26. 20:52
 12/17 anonim ***** válasza:
22%

Utolsó, ezeknek mondhatod, csak annyi marad meg, hogy zsírt kell enni, tehát leöntjük olajjal a kaját...🤦‍♀️

Persze olyan étkezést senki nem tudott írni nekem, amiben ne lenne elég zsír és szükség lenne így pótolni.

2022. aug. 26. 21:18
 13/17 anonim ***** válasza:
77%
Semmi bajod nem lesz tőle, hogy "nincs benne zsìr". Annyi van, amennyi kell.
2022. aug. 26. 22:53
 14/17 A kérdező kommentje:
Pl. Amit én írtam kaja abban nincs szinte semmi zsír, tényleg nagyon minimális. #12
2022. aug. 26. 23:08
 15/17 anonim ***** válasza:
95%

Megjöttek a begyepesedett akárkik és írják ahülyeségeket!

Aki szerint azért hízik el valaki, mert NAPONTA EGY EVÖKANÁL olajat/zsírt tesz az ételébe, annak igen komoly hiányosságai vannak minden téren

2022. aug. 27. 08:20
 16/17 anonim ***** válasza:
81%

Nem azt mondtuk, hogy elhízik, te ennyire képtelen vagy olvasni?

Azt írtuk, hogy nem kell olajat adni a kajához, mert felesleges, anélkül is felszívódik.

Kérdező, ebben az egy ebédedben valóban nincs sok zsír, de nem ezt eszed egész nap, egész héten. A napi kajálásodban meg úgyis lesz valamennyi zsír.

2022. aug. 27. 08:35
 17/17 NTBS ***** válasza:
49%
Nem kell.
2022. aug. 27. 21:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!