Challange Diet - szerintetek ez fair?
A Kasza Tibi-féle Challange Diet facebook-csoportban egy kommentben megemlítettem, hogy milyen nehéz fogyni annak, akinek nincs sok pénze ilyen termékére és egészséges étkezésre, én pl. 200 ezres tanári bérből örülök, ha egyáltalán üres tésztára futja a mostani infláció mellett...
Erre kidobtak a csoportból. Igazságos ez szerintetek? Nem az ő termékeket szidtam, hanem csak egy élethelyzetet írtam le...
15-20 kilót, de sajnos ilyen havi 30 ezerből kell kihoznom az étkezéseket, úgyhogy azt eszem, ami olcsó, kiadós és akciós... Elég reménytelen így.
Nem ismerem a szóban forgó termékeket. De Valószínű azért dobtak ki a csoportból, mert nem oda való vagy.
Egyrészt lényegében túl drágának tituláltad, ez rossz reklám. Másrészt minek kell azt hirdetni hogy nem tudod megvenni? A magánügyed. Vagy Arra mentél hogy szánalomból kapsz ingyen vagy mi? Harmadrészt, ha nem használod az adott termèket, feleslegesen vagy a csoportban. Azaz jogos volt a kitiltás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!