Challange Diet - szerintetek ez fair?
A Kasza Tibi-féle Challange Diet facebook-csoportban egy kommentben megemlítettem, hogy milyen nehéz fogyni annak, akinek nincs sok pénze ilyen termékére és egészséges étkezésre, én pl. 200 ezres tanári bérből örülök, ha egyáltalán üres tésztára futja a mostani infláció mellett...
Erre kidobtak a csoportból. Igazságos ez szerintetek? Nem az ő termékeket szidtam, hanem csak egy élethelyzetet írtam le...
Tanár létedre nem érted, mi a baj a kommenteddel?
Mi vokt vele a célod? Azt vártad, majd megdobnak ingyen cuccal, mert szegény te? Talán Kasza tehet a kevés fizetésedről, vagy az inflációról?
Nem, nem vagyok Kasza rajongó, de az ilyen ertelmetlen picsogást utálom.
Sok tanár ismerős módosított pályát. Imádtak tanítani, de jobban szeretnek megélni a fizetésükből.
7#-et is lehet szidni, de igaza van, a tanárnak a csoportok reakcióját is ismernie kell, elvégre egy csoportot tanít, aztán kérdez ilyet.
Én is imádok tanítani, magánban csináltam is, de sajnos igaz, nem fizetik meg (a magánt igen, de ott meg nem volt szívem anyutól elkérni a nehezen megleresett pénzt 1-2 óra alatt….), ezért én is inkább olyan állásban vagyok, amit megfizetnek…
Én egy ilyenkomment miatt túlzásnak érzem a kidobást, de az adminok tudják, az ő dolguk. Engedd el.
Viszont ne bánd, ha nem engedheted meg magadnak a terméket, akkor úgyse sokat érnél azzal, ha bent vagy a csoportban.
Azért se bánd, mert általában a "csodaszerek", "csodamódszerek" állítólag önmagukban nem biztos, hogy sokat érnek.
Mennyit szeretnél fogyni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!