Aki 40-es méretet hord hölgy, az ducinak számít?
Most olvasom, hogy a kifutón fellépő modellek 32-es méretet hordanak és hogy a 40-es az már duci méret. Én eddig nem tartottam magam annak, pedig 40-esek a ruháim. 169cm/62kg
Szóval duci vagyok? :(
11:16.
"aki szerint meg 40es duci méret az valami nagyon testképzavaros idióta pitsa... "
Mindenkinek joga van eldönteni, hogy mi számít ducinak és mi nem. Ez olyan mint a szépség. Aláírom rettenetesen testképzavaros vagyok, te is az lennél ha keresztül mentél volna azokon amiken én. Kérem szépen ne bántsuk már meg így az embereket képernyőn keresztül anonimen sem.
szerintem egy kicsit duci
én 80 kg vagyok..38-40-es méretet hordok és 173cm vagyok
nekem is van mit fogyni
171cm vagyok,32-34es a méretem..és szerintem ez nagy. úgyhogy a 40es igen,szerintem ducinak számít,de ez a magánvéleményem,bocsi ha valakit megbántottam.
16L
17:17
Nem a farmerod méretére gondolsz, hogy 32-34? Mert konfekcióban a 40-es nem egy duci méret...
én 176 cm vagyok, és 38as a konfekcióm. Sztem a 40es még nem a duci kategória.
17:17es vagyok
nem,a farmerom mérete 26os. a konfekcióméretem a 32-34.
17:17
Oké, akkor bocsi :D Remélem nem bántottalak meg, mert nem az volt a szándékom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!