Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Segítség!!! Fogyás lábról?

Segítség!!! Fogyás lábról?

Figyelt kérdés
Alapjáraton nem vagyok kövér, a lábam se annyira, viszont izmos és fúj (a külső része nagyon). Nagyon nem szeretem légyszíves segítsetek!!!

2022. aug. 2. 22:30
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Vagy milyen diétát ajánlanátok hogy fogyjak belső combról?
2022. aug. 2. 22:38
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Nincs helyi zsírégetés, nincs célzott fogyás. A biológia nem úgy működik, hogy kiválasztasz egy testrészt, és azt megcélzod valamilyen hiper-szuper gyakorlattal, aztán lefogyasztod. Az meg a másik, hogy magától random nem lesz izmos egyetlen testrészed sem. Szteroidok nélkül tényleges száraz izomszövetet felépíteni pokoli nehéz munka progresszív edzés és megtervezett étrend mellett is. Ergo ha neked vastag a lábad, az el kell keserítselek, de nem az izom miatt van, hacsak nem vagy erőemelő, és nem guggolsz 200 kilókkal.
2022. aug. 2. 22:38
 3/12 A kérdező kommentje:

Nem, nem vagyok testépítő, és nincsenek nagyon nagy combjaim, viszont kívülről izmos. Most egy picit többet edzettem és ezért nem tetszik most, de gondolom ha elkezdek fogyózni akkor nem csak a zsírból fog lemenni, hanem egy kevés izom is. Na mindegy, a fő problémám, hogy belűlről "puha", és azt szeretném csökkenteni.

Tudom, hogy nincs helyi fogyás, de valaki tud rá mondani valamilyen diétát?

2022. aug. 2. 22:44
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Jaj.
2022. aug. 2. 22:49
 5/12 anonim ***** válasza:
93%

Mire diétát? Fogyásra? Kalóriadeficit. Más nem működik.

A combod pedig kötve hiszem, hogy azért "izmos kívülről" (nem izmos, azt garantálom), mert egy kicsit töbet edzettél mostanában. Nem sok közöd van a biológiához, az óvodás gyerekem jobban képben van.

2022. aug. 2. 23:00
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Kalóriadeficit, aztán meglátod, hova kell izmot építeni. De ha nincs felesleged, akkor egyszerűbb lenne elfogadni magad úgy, ahogy vagy. Neked ilyen a combod, ennyi.
2022. aug. 2. 23:49
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha kivul izmos bellul pedig nem egyszerubb lenne olyan gyakorlatokat vegezni ami a bellso combizmot erositi es akkor formara szerintem nem lenne problemad.
2022. aug. 3. 01:01
 8/12 anonim ***** válasza:
Fúj a lábad? Gyere be a napról.
2022. aug. 3. 14:21
 9/12 anonim ***** válasza:
Most olvastam végig, kívülről izmos? :D :D :D :D :D
2022. aug. 3. 15:09
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Anatómia alapján a comb izomzata elöl-hátul felosztású; a combközelítők nem annyira látványosak, a többi izomhoz képest. Szóval nem tud a lábad külső része izmos lenni, míg a belső része nem.

A combbelső, főleg nőknél, zsíros, ami ha csökken, könnyen meddővé is tehet.

2022. aug. 3. 16:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!