Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit tehetek még, hogy ne...

Mit tehetek még, hogy ne lógjon a bőröm nagy fogyás után?

Figyelt kérdés

115-ről kezdtem, most 97 vagyok, 82 a cél. Mit tehetek ezeken kívül, hogy ne lógjon a bőröm, mire elérem a célt?

-Sok víz

-Napi 20 gramm kollagén

-Hialuronsavat szedek

-Nem égetem le a bőröm a napon

-Heti fél kilót fogyok

-Heti 3-4x edzek

-C vitamint szedek

Már most sem a legfeszesebb, de tekintve, hogy mit műveltem a testemmel, annyira nem meglepő. Esetleg mivel tudok még javítani a helyzeten?

27n 178 cm magas vagyok.

2022. júl. 11. 10:03
 1/7 anonim ***** válasza:
93%

Kollagénből fele is elég.

Cink szintén javasolt bőrlógás ellen

Én 94ről 62re fogytam és a combom lóg minimálisan, de csak bizonyos pozíciókban. Illetve pár helyen striák. Te se számíts ennél roaazabbra

2022. júl. 11. 10:12
 2/7 anonim ***** válasza:
83%
Ami segíthet a striákat elfedni az az, ha gyakran használsz testápolót a felületen. Minden egyes nap. Érezni fogod a nyomát, ha simítod, de segít egy idő után felvenni azon a részen a bőrszínt, ahol kirepedezett és eddig fehér/vörös volt.
2022. júl. 11. 12:10
 3/7 anonim ***** válasza:
86%
A testnek idő kell a sebek begyógyításához és a hegek elhalványításához (fizikailag és lélekben is), van amikor akár évekbe is beletelik.Légy türelmes önmagadhoz és ne vidd túlzásba a víz és mindenféle vitaminok, tkiegészítők fogyasztását.
2022. júl. 11. 14:03
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Lassan gogyási ütem és mozgás. Érdemes stria ellenes krémet venni pl Vichy.
2022. júl. 11. 16:28
 5/7 anonim ***** válasza:
77%
Igazából semmit, ez genetika.
2022. júl. 11. 16:43
 6/7 anonim ***** válasza:
0%
Alakos képed van esetleg?
2022. júl. 12. 00:47
 7/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek.

6-os, nem küldök képet.

2022. júl. 12. 08:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!