Timido kérdése:
Miért érzem magam olyan hamar tele?
Figyelt kérdés
a mai menüm :
reggeli : egy kis karfiol, és egy kis csirkemell
ebéd: húsleves sok zldséggel, és egy kis csirkehússal, + egy kis süti ( mamám küldte )
uzsonna: alma, szilva, szőlő, egy kis keksz
vacsizni nem is vacsoztam, mert ezektől úgy tele lettem, ráadásul a hasam is jó nagy, mert tele van, és kidomborodik. de miért? nem sokat eszem pedig, de mégis annyira tele vagyok
2010. szept. 20. 21:35
1/3 anonim válasza:
alma, szilva, karfiol, szőlő, ezek mind puffasztó ételek.Próbáld meg iktasd ki az étrendedből és csak egy nap egyfajtából egyél. Ha mégsem oké a helyzet, akkor emésztési problémád lehet, amivel orvoshoz kellene menned. De szerintem figyelj oda, hogy egy nap ne egyél ennyi puffasztó gyümölcsöt, zöldséget.
2/3 anonim válasza:
az etióp éhezők hasa is fel van puffadva...
amúgy azért nagy a hasad evés után és érzed magad tele, mert rohadt sovány lehetsz
3/3 anonim válasza:
szerintem is fel vagy puffadva. nekem elég 2 darab alma és kész vagyok tőle..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!