Hogy álljam meg, hogy az ünnepek alatt ne egyek sok mindent össze amit megkivánok?
Szerintem egyél nyugodtan , ezt ugysem lehet kibírni:)Csak próbáld mértékkel, és későn már ne egyél..pl este 6 után, reggel még ugyis lemozgod a sok cukrot...ne kínozd magad, csak ne legyen zabálás a vége:)
Boldog Karácsonyt!
huha köszönöm mindenkinek:)
megfogadom a tanácsokat amugy nem is arra gondoltam hogy kiéheztetem magam és nem eszek semmit csak mértékkel nem zsíros dolgokat és sokat mozgok:)én nem várok januárig mert nem akarom halogatni meg akkor megint kezdődik az iskola és az nem tul jo idő arra:(
Szerintem egyel mindenbol, csak mertekkel. Ha valahova elmesz, rokon, baratnok, ott egyel, mert annal nagyobb illetlenseg nincs, amikor ott van a sok finom sutemeny, es szivesen megkinalnak, es azt mondja valaki, hogy a, fogyokurazom, koszi, nem. A falat tudnam kaparni ilyenkor, ez bunkosag nagyon. Inkabb egy suti, es asvanyvizet ihatsz. De mondjuk amikor valaki keszul, es megkinal azt mindenkeppen fogadd el!
Otthon pedig mertekkel egyel, de ne sertsd meg az anyukadat se. Es igazabol a teli szunetben ugysem fogsz tudni lefogyni, ez tul rovid ido ehhez!
Egyel mindenbol, de mertekkel, es inkabb igyal asvanyvizet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!