Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Milyen tornát ajánlanátok egy...

Milyen tornát ajánlanátok egy kezdő számára?

Figyelt kérdés
Rubint Réka nekem elég kemény...160 cm vagyok és 60 kg, szóval durván 10 kg feleslegem van, ja és 18 vagyok/L.
2010. szept. 20. 15:04
 1/5 anonim ***** válasza:
Zumba vagy Norbi duci, ezek könnyűek és szórakoztatóbbak.
2010. szept. 20. 16:13
 2/5 anonim ***** válasza:
Leslie Sanson gyaloglós tornái is jók!
2010. szept. 20. 16:44
 3/5 anonim ***** válasza:
2010. szept. 22. 17:18
 4/5 anonim ***** válasza:

Ezek az otthon ülős mozgós dolgok nagyon jók, csak egy idő után szépen ráunsz. Nincs társaság, nincs a fitnesstermi hangulat, nyüzsgés, illetve egy idő után mindig csak halogatni fogod, hogy majd 1 óra múlva, jajj de 1 óra múlva sem jó, ma akkor kihagyom, de holnap is csak 5 percet tudok, majd meg porosodik a dvd vagy kazi a polcon.

Ha te az az 1% vagy aki ettől különbözik, akkor nagy grat neked! Komolyan!

2010. szept. 22. 21:15
 5/5 anonim ***** válasza:

Kezdo szamara???? Ez a tokeletes...en nagyon szeretem meg most is csinalom pedig mar leadtam vele 10 kg-ot...Az a legjobb benne ha csaj Cindy Crawford aki csinalja nem gebe es nem is Hercules...Szal olyan husos csaj...Klassz vele tornazni (EGY PROBAT MEGER)

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2010. szept. 23. 02:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!