Írnátok egy napi példa étrendet egy 128 kg 30 éves cukorbeteg nőnek?
Én szivesen írok.
Egy napi példa 2590-,
Heti étrend 15.000-,
Havi étrend 60.000-,
De pontos adatok kellenek.
Keress privátban!
A 11. válaszolónak igaza van. Annyit hozzáfűznék, hogy én megítélésem alapján "értek is hozzá", dolgoztam már együtt több cukorbeteg és inzulinrezisztens egyénnel is, azonban ez egy szakma, egy munka. Anamnézis nélkül, előzetes vizsgálat és ismerettség nélkül, látatlanban, gyakorikerdesek.hu kommentben hogyan várja el bárki is, hogy egy túlsúlyos betegnek grammra, makrotápanyagra, kalóriára pontosan kiszámolt diétát írjak? Ráadásul ingyen, már bocsánat. Gondolom a kőműveseknek sem akadsz ki, amikor pénzt kérnek azért, mert leburkolják a fürdőszobád.
Ha ennyire nem érdekel, hogy arctalan, anonim felhasználók kommentjei alapján kezdenél el elhízott cukorbetegként diétázni, akkor miért nem egy random netes sablon szerint kezdesz el fogyókúrázni? Nem mindegy, hogy a gyakorikerdesek.hu-ról vagy az egészségkalauz.hu-ról van?
Igen. Csökkentsd a kalóriabeviteledet folyamatosan, növeld a mozgást.
Reggeli 1 cukormentes müzli.
Tízórai 1 szelet rozsos kenyér zsírszegény vajjal.
Ebéd zöldségleves, párolt rizs.
Uzsonna korpovit keksz.
Vacsora nyers zöldség, tejjel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!