Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Írnátok egy napi példa étrende...

Írnátok egy napi példa étrendet egy 128 kg 30 éves cukorbeteg nőnek?

Figyelt kérdés
fogyáshoz
2022. jún. 24. 01:42
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem felesleges a kategória, csak itt nem beteg embereknek adnak tanácsot, akinek szakértő kell, hanem aki főleg lustaság miatt hízott el és nincs szervi baja, ehet bármit.
2022. jún. 24. 12:51
 12/19 anonim ***** válasza:

Én szivesen írok.

Egy napi példa 2590-,

Heti étrend 15.000-,

Havi étrend 60.000-,

De pontos adatok kellenek.

Keress privátban!

2022. jún. 24. 12:55
 13/19 anonim ***** válasza:

A 11. válaszolónak igaza van. Annyit hozzáfűznék, hogy én megítélésem alapján "értek is hozzá", dolgoztam már együtt több cukorbeteg és inzulinrezisztens egyénnel is, azonban ez egy szakma, egy munka. Anamnézis nélkül, előzetes vizsgálat és ismerettség nélkül, látatlanban, gyakorikerdesek.hu kommentben hogyan várja el bárki is, hogy egy túlsúlyos betegnek grammra, makrotápanyagra, kalóriára pontosan kiszámolt diétát írjak? Ráadásul ingyen, már bocsánat. Gondolom a kőműveseknek sem akadsz ki, amikor pénzt kérnek azért, mert leburkolják a fürdőszobád.

Ha ennyire nem érdekel, hogy arctalan, anonim felhasználók kommentjei alapján kezdenél el elhízott cukorbetegként diétázni, akkor miért nem egy random netes sablon szerint kezdesz el fogyókúrázni? Nem mindegy, hogy a gyakorikerdesek.hu-ról vagy az egészségkalauz.hu-ról van?

2022. jún. 24. 12:57
 14/19 NTBS ***** válasza:
0%

Igen. Csökkentsd a kalóriabeviteledet folyamatosan, növeld a mozgást.

Reggeli 1 cukormentes müzli.

Tízórai 1 szelet rozsos kenyér zsírszegény vajjal.

Ebéd zöldségleves, párolt rizs.

Uzsonna korpovit keksz.

Vacsora nyers zöldség, tejjel.

2022. jún. 24. 12:58
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Az igen! Tessék kérdező, gyakorikerdesek.hu! Itt a szakmailag megalapozott diétád. Az előző kommentelő hatalmas dietetikusnak tűnik. Így kell étrendet írni. Gratula!
2022. jún. 24. 13:01
 16/19 anonim ***** válasza:
A 15-ös pont nem jó, nehogy rá hallgass.
2022. jún. 24. 13:02
 17/19 anonim ***** válasza:
15-ös Ezt a baromságot hogy hoztad össze? Még ha vegetáriánus lenne, akkor is káros, és éhezés, hol marad a fehérje, mennyiségek?
2022. jún. 24. 13:05
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Az ám az extrém túlsúllyal rendelkező cukorbetegeknek való gyógydiéta: müzli, vajas kenyér, leves, korpovit keksz, tej. Kalória, makrotápanyag, rostbevitel, vitaminháztartás, ásványi anyag lényegtelen.
2022. jún. 24. 13:09
 19/19 anonim ***** válasza:
Én cukorbeteg vagyok, anno extrém túlsúllyal rendelkeztem, lefogytam, dietetikusnál régen voltam, de igazából talán más dietetikushoz is el kellett volna menni, mert igazából az a dietetikus nem sokat segített, mindenesetre a lényeg az, hogy én magam találtam ki (mármint internet stb segítségével), hogy mikor mit egyek, és az értékeim is rendben, minden rendben van. VISZONT láthatatlanban, semmi ismeret nélkül nem nagyon lehet mit mondani. Meg ha az ember egyáltalán nincs képben, és azt se tudja, hogy hogyan kezdjen bele, akkor tényleg hasznos lehet egy jó dietetikushoz elmenni.
2022. jún. 27. 14:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!