Miért hízok, ha alig eszem?
Kb 1-1,5 hónapja próbálom összehozni a nyári alakomat, diéta, sport stb. Oké, tény és való, nem 100% egészségesen étkezem, de pl kerülöm a cukros italokat, és már kezdtem is látni magamban az álom alakot.Mostanába viszont kicsit megint mintha híztam volna. Erre rátett egy lapáttal, hogy tegnap volt egy "csaló" napom, elmentünk a mekibe. Fél éve nem voltam, tehát nem,ez nem átlagos. Ma összesen egy tányér milánóit ettem, és mégis úgy nézek ki, mint aki terhes. 160 cm vagyok, és 50-53 kiló, bár most nincs a közelben mérleg, ezért nem tudom biztosan.
Bármi tipp/ tapasztalat hogy mitől lehet?
A kalóriákat is számolod? Mert ha nem, a fogyásról pedig annyi fogalmad van, hogy "kerülöm a cukros italokat", akkor az "alig eszem" semmit nem jelent. Általában ez a kategória szokott az lenni, aki 700-800 kcal többletben van, pedig ő alig eszik. Ja, egyik nap megeszik 1600 kalóriát, másnak 3100 kalóriát.
Tölts le egy telefonos kalóriaszámláló alkalmazást, vegyél egy konyhai mérleget, aztán meglátod, hogy mennyi az annyi. Ha nem vagy kalóriadeficitben, akkor nem fogsz fogyni, márpedig ha nem számolod a kalóriákat, akkor soha nem is fogod tudni, hogy deficitben vagy-e, vagy sem. Szerintem olvasd el ezt a cikket:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!