30 évesen nagy mértèkű fogyás után plötyi leszek?
Inkább maradnál kövér?! Ne akarj.
Én 30 kilót fogytam 21 évesen és sok helyen striás vagyoj, dw lógó bőr nincs. Neked kevesebb a cél, kb meg se fog látszani
15 kg fogyásnak semmi köze a nagy mértékhez! Nyugodtan eljárhatsz edzőterembe, hidd el, senkit nem érdekelsz majd, mindenki a saját dolgával foglalkozik. Ha otthon van kedved, akkor ott tornázz, ha szeretsz futni, biciklizni azt csináld, mindegy. A sport csak kiegészítés, a lényeg, hogy mit és mennyit eszel!
Ha nem kezded éheztetni magad, akkor nem fog lógni semmid, a bőr a hirtelen változásokra nem tud reagálni, célozz meg havi 2kg-ot. A narancsbőr meg genetika, nem fog elmúlni, amivel javíthatod még az az egészséges táplálkozás, és a sport. Az már jó, hogy sokat iszol, és szedsz kollagént, ezt a jó szokásod tarts meg.
A NARANCSBŐR NORMÁLIS, NE DÉMONIZÁLJUK!
Egyébként, ha fogyni, formálódni akarsz, vágj bele. Érdemes tenni azért, hogy a bőröd követni tudja a változást, a koffein, és Q10 tartalmú krémek, szérumok, illetve a retinol sokat tud segíteni, de csodákra nyilván nem képesek. Alapvetően genetika, hogy mennyire tud a bőröd alkalmazkodni, de támogatni sose bűn. Csak nézz utána a hatóanyagoknak, hogy tényleg van-e hatásuk. Különböző kollagénes krémek pl nettó baromságok, mivel túl nagy molekula, nem fog beszívódni, csak rárakódik a bőrödre.
Meg fog látszani valószínűleg a bőrödön, de ez ne tartson vissza.
A narancsbőr sajnos nem múlik el, de nekem fogyás alatt pl sokat segített ebben a tekintetben az infratrainer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!