80 cm csípő és 64 cm derék arányos és nőies? Hogy lehetne elérnem a 90 cm csípő és 60 cm derék ,,tökéletes” arányt? 168 cm 58 kg
Fenékre lehet edzeni, hogy nagyobb legyen. Viszont a derék egy másik kérdés. Attól függően, hogy milyen a testfelépítésed, lehet nem lesz keskenyebb soha. De egyébként a 64 cm sem széles, vagy ilyesmi. Nekem kicsit mindigis visszásan hatott, hogy az adott testrész edzésével más eredményt várnak az emberek. Pl guggolnak, hogy nagyobb fenekük legyen, de felüléseznek, hogy kisebb hasuk 🤷🏼♀️ Ez nem így működik. Ha egy izmot edzel nagyobb, és erősebb lesz. Lokális fogyás pedig sose volt.
Mindenesetre szerintem alapvetően nincs gond az arányaiddal. Ha formálódni szeretnél, akkor eddz alsótestre, meg karra, hátra, vállra, ugyanis ha ezeken a helyeken izmosodsz, a derekad vékonyabbnak fog hatni. Így lehet kicsit alakítani az alakon, de ennek is nyilván van egy határa.
A kérdezőnek egyáltalán nem kell fogynia, már egy 70-es derék is S méretnek számít, csekkoljátok le lol.
Nekem nagyon hasonló arányaim vannak (168 cm 55 kg derék 66 csípő 82, a hátam viszont elég széles).
A csontodat nem tudod megváltoztatni ha már nincs fejlődésben, de csont körüli izmokat szépen lehet formázni. De ez sokáig eltart, kb. fél év az, ami után lehet látni bármilyen eredményt. Én elkezdtem derékkarcsúsító gyakorlatokat csinálni és mellé súlyzós csípő/fenék gyakorlatokat (derékhoz viszont sose használj súlyt). Ha a homokóra alkat a cél érdemes a hátadat is erősíteni, mert a tartásod is nagyon fontos, ha szép arányokat akarsz. A csípőd mérete nem fog változni, de sokkal teltebbnek fog tűni az izom miatt. Én négy hónapja csinálom ezt, az akkori adataim 69 derék 81 csípő és 58 kg voltak, szóval fogyáshoz is jó. Ne felejts el bemelegíteni és nyújtani, ez nagyon nagyon fontos, máskülönben "bulky" lehetsz. De a mostani arányoddal sincs semmi baj, a keskeny csípő rengeteget fiatalít, ahogy idősödsz úgy fogod egyre jobban meghálálni. 22/L voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!