80 cm csípő és 64 cm derék arányos és nőies? Hogy lehetne elérnem a 90 cm csípő és 60 cm derék ,,tökéletes” arányt? 168 cm 58 kg
Figyelt kérdés
2022. jún. 8. 17:17
1/20 anonim válasza:
Igen, arányos és nőies. Legtöbbeknek nem is.lehet és ne is akarx elérni a 60-90rt. Ki kéne venni pár bordát meg jól meghízni hasra
2/20 anonim válasza:
Ez az arány vagy genetikusan megvan, vagy plasztikai sebésszel megcsináltatod.
#1-nek irnám, hogy kérdezőnek hasból még fogyni kellene és fenékre hízni.
3/20 anonim válasza:
Az arányaidon nem tudsz változtatni, olyan amilyen, barátkozz meg vele. Ha fogysz/hízol mindenhol fogsz.
4/20 anonim válasza:
Kizárt, hogy 80 cm a csípőd, valamit benéztél. Az anorexiás modelleknek is legalább 86-88 cm.
5/20 anonim válasza:
Nekem 84 cm a csípőm, és az anorexiástól nagyon messze vagyok.
6/20 A kérdező kommentje:
De biztos ennyi, ma mértem meg.
2022. jún. 8. 22:49
7/20 A kérdező kommentje:
Tehát ha fenékre edzek és a hasamon az oldalsó izmokra edzek akkor lehet homokórább alakom? Vagy még kardiózni is kéne?
2022. jún. 8. 22:50
8/20 anonim válasza:
Nem lesz semmitől "homokórább" az alakod.
9/20 anonim válasza:
Ahhoz olyannak kellene lennie a genetikàdnak. Szerintem semmi baj az alakoddal.
10/20 anonim válasza:
64/80 Ez inkább alaktalan, formátlan testi arány. Hogy nőies e? Nos az ízlés dolga, mindenkinek más a nőies. Szerintem nem, de az én véleményem nem számít. A lényeg, hogy te érezd jól magad a bőrödben fogadd el az adottságaidat, és ne érdekeljen mit gondolnak mások.
/60/90 vagyis 30 cm derék csípő aránya a homokóra esetleg körte alkatú lányoknak/ nőknek van. Ez is egy testi adottság. Az vagy megvan, vagy nincs.
Az alap testalkatodon nem tudsz változtatni. Ilyen arányaid soha nem lesznek. Ha te pl híznál is, az alkatod miatt valószínű hasra híznál inkább mint csípőre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!