Mennyi? Máglyarakás egy adag? Tudom hogy sok de hány kalória?
Figyelt kérdés
Muszáj megennem anyám csinálja. Este csak egy 20 perces tornára van lehetőségem. Nem akarok fogyni csak súlyt tartani. Vissza hízok tőle?2010. szept. 19. 08:23
1/7 anonim válasza:
Ha egyszer egy héten eszel valamit, amiben sok kalória van, atttól még nem hizol meg.
Azt meg nem lehet megmondani, hogy mennyi kcal egy adag áglyarakás, mert nem tudjuk, hogy édesanyád, hogy késziti meg mekkora neked az egy adag. Egy biztos, nem kimondotan fogyókúrás, de néha megengedhetö.
2/7 anonim válasza:
Táblázat szerint 10 dkg máglyarakás 856 Kcal
3/7 A kérdező kommentje:
Jó és egy kisebb tányér hány deka kb?
2010. szept. 19. 08:45
4/7 A kérdező kommentje:
Én abból még nem tudom kiszámolni hány kalória kb..
Valaki tippeljen nekem , hogy legrosszabb esetbe is mennyi kalória egy tányér... Kérem
2010. szept. 19. 08:46
5/7 anonim válasza:
ÉS mennyi a kis tányér? Szerintem olyan 4000kcal körül van.
6/7 A kérdező kommentje:
4000 egy adag:O ?
2010. szept. 19. 10:12
7/7 anonim válasza:
Ha a 10dkg egy tized kiló, és pl. egy tányérban 0,25l kaja fér, akkor az kb. 0,4-0,5 kg a mágjarakásból, és az kb annyi, ha nem kell, akkor add nekem, mert nálunk anyám még főzni se tud. :S Több, mint 5 éve ettem ilyent utoljára, akkor is egy haveromnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!