Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Van itt esetleg aki diétázott...

Van itt esetleg aki diétázott és sikerült elérni célját?

Figyelt kérdés
Ha igen,hogyan étkezett? Privátban is írhat akinek sikerült,nagy segítség lenne, köszönöm!
2022. jún. 4. 17:32
 1/7 anonim ***** válasza:
88%
Tartottam az 500-600 kalóriás deficitet, és fogtam 15 kilót. Máshogy nem működik a fogyás, csak kalóriadeficitben.
2022. jún. 4. 18:38
 2/7 anonim ***** válasza:
78%
A Duciforradalom oldalán lévő anyagokból állítottam össze az étrendem. Ott le van írva minden. Mit, mikor, mennyit, receptötletek. A csaj 100+ kilót fogyott. Én amúgy 50et.
2022. jún. 4. 18:38
 3/7 anonim ***** válasza:
93%

kalóriadecicit, minden nap kaóriaszámlálás és sport

33 kgt fogytam eddig összesen és felszedtem nem kis izmot

a fogyás háttere 90 százalékbn kalóriadeficit amit leghatékonyabban az étkezéssel lehet elérni

2022. jún. 4. 19:12
 4/7 anonim ***** válasza:
89%

Sikerült egészséges testsúlyt elérnem 3 év fogyás után.

Az eredeti célhoz még kellett volna -3kg, de ezen már nem problémázok, valószínű hogy ehhez a célsúlyhoz már koplalnom kéne de arra nem vagyok hajlandó. 175cm magassághoz 67kg lettem, nekem megfelel.

Egyébként nagyon sok zöldséget eszem, húsokat, húskészítményeket, tojást, tejtermékeket, olajos magvakat, kis mennyiségben lowcarb kenyeret, lowcarb tésztákat, diabetikus édességeket is. Fokozatosan mozogtam egyre többet, és most már stabilan heti 10 órát sportolok. Ennyi.

2022. jún. 4. 19:13
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Kalória számlálása, rengeteg sport, 10 hónap alatt -23 kg, még 10 hátra.
2022. jún. 4. 19:13
 6/7 anonim ***** válasza:
89%
Én kb. 44-45 kg-t fogytam. Most igazából fölösleges leírni, hogy mit ettem, mert ez tényleg csak a kalóriadeficiten múlik. De én például szeretek magamnak nagy adag salátákat csinálni, szóval ez nálam napi szintű kaja, saláta hússal. De van, amikor valamikor kedvem támad a pizzához, vagy a palacsintához, stb. Pénteken például mindig melegszendvicset szoktam vacsorázni, ez egy szokás lett tulajdonképpen. Szóval én igazából eszek mindent, amihez kedvem van, csak számolom a kalóriát, viszont a saláta hússal az viszont kb. fix nálam minden nap, mert na, szeretem.
2022. jún. 4. 20:07
 7/7 anonim ***** válasza:
0%
Én számolom a kalóriákat, de 10 után már elfogy a türelmem 😀
2022. jún. 4. 20:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!