Mit csinaljak, hogy ne legyen ekkora hasam?
Eloszor is tudom, hogy undorito.
168/74.5 kg vagyok. 9 honapja szultem es meg szoptatok.
A csaladban mindenki a hasara hizik, de en nem akarok igy kinezni.
Combom, fenekem semmi, viszont a hasam undorító. Nem birok ranezni sem. Hanyingerem van sajat magamtol. Minel hamarabb meg akarok ettol szabadulni. A parom elott is szegyellem magam.
Minden nap rengeteget setalunk a babammal. De ez keves. Etkezesre probalok oda figyelni, de a szoptatas miatt allandoan farkas ehes vagyok. Vacsorzazni nem szoktam.
Segitsetek, hogy mit mozogjak es hogy etkezzek? Tudom, h helyi fogyas nincs!
Koszonom Nektek!
Hat pedig a dieta az ami 80% ban segit es 20% aerob, gyors seta.
A dietat viszont ne keverd ossze az ehezessel. Lehet sokat enni hogy jol laksz dieta alatt, csak helyesen tisztan kell es sok sok viz meg kitartas.
Ha szülés után vagy, nem lehet, hogy szétnyílt a hasizmod?
Elősször is, amíg szoptatsz, addig ne idegeskedj ezen... amúgy nem vagy undorító
Ha vége a szoptatásnak, akkor diéta.
Legegyszerűbb tartós fogyást elérni, ha megtanulod ételkészítés közben számolni a makro tápanyagokat.
3gramm*testtömeg szénhidrát
1-2gramm*testtömeg fehérje
1gramm*testtömeg zsír (ebben 2/3-a esszenciális zsír)
Ha így gyorsabban fogysz, mint heti 1kg, akkor emelsz a szénhidráton, ha lassabban, akkor csökkentesz rajta... ha eléred a célsúlyodat, akkor pedig játszol vele, ha épp feljött kicsi csökkentesz, ha épp leadtál növelsz...
Hogy ez mit jelent...
Pl 74.5kg vagy, akkor ez napi
223 gramm szénhidrát
74-150gramm fehérje (kevesebb ne legyen, meg több se)
74gramm zsír...
En hogy minél egyszerűbb dolgom legyen, minden gabonafélét kerekítek és 100grammonként 70gramm szénhidráttal számolok, minden húsfélét pedig 10grammonként 20gramm fehérjével.
Zsír pedig olajos magvak, tökmagolaj, lenmagolaj, ilyesmik... akár salátába...
Emellé pedig heti min 3×1óra sport
Ez számomra elég változatos, van, hogy futok, bringázok, elliptikus trainer, futópad, falmászás, kajak, foci haverokkal stb stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!