Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Van csalókajád? Mi az? És mik...

Van csalókajád? Mi az? És mik azok amik tiltólistásak?

Figyelt kérdés
Akkor válaszoljatok kérlek ha diétázol (vagyis ha speciális életmodot követsz)

2022. máj. 31. 18:14
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Az én étrendem cukor és laktózmentes. A cukrot azért hagytam el mert szerettem volna, a laktózt viszont intolerancia miatt. Én egy evészavarból gyógyultam fel. Édességet nem eszem, viszont a magvak és az aszalt barack az nagy szenvedély, így nekem ezek azok amiket nem minden nap, de sütemény helyett fogyasztok.
2022. jún. 2. 06:16
 12/15 anonim ***** válasza:
31%
Káposztás tészta nálam tiltólistás, ugyanis utálom.🤢
2022. jún. 2. 11:43
 13/15 anonim ***** válasza:
66%

Az asztalt gyümölcs és a cukormentes étrend üti egymást, ugyanis az aszalványokban jó adag van.

Ha plusz hozzáadott cukorra gondoltál, akkor úgy oké.

2022. jún. 2. 15:47
 14/15 anonim ***** válasza:
50%
12-es - :D
2022. jún. 2. 15:47
 15/15 A kérdező kommentje:

A hozzáadott cukorra gondoltam, de néhányra már rá van írva, hogy hozzáadott cukor nélkül készült. Azokat fogyasztom.

Úgy értettem, hogy csak energiamentes édesítőt használok, nem mézet, agavet, nádcukrot vagy sima cukrot

2022. jún. 2. 18:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!