Hány kilót kell fogynom és izmosodnom hogy úgy nézzek ki mint Jennifer Aniston? (kép)
Kissé gömbölyűbb, "puhányabb" alakom van, és úgy nézek ki kb. mint Scarlet Johansson, egyforma magasak is (162 cm), én ehhez 52 kg vagyok:
Ilyen alakot szeretnék:
Jennifer Aniston 164 cm magas. Kérdésem az lenne, hogy nekem mennyit kellene fogynom és sportolnom, hogy ilyen szálkás legyek?
Köszi, aki tud tippet adni!
Nem akarok úgy kinézni mint Jen, de hasonló adttságaim vannak mint neki, és kis sporttal nagyon csinos lehetnék.
Hát amit linkeltetek, az nagyon ronda, én ennél karcsúbb vagyok. Keresek képet milyen vagyok:
ilyen vagyok kb.
az utolsó tuti ps..milyen egyenes segge van XD meg a mellénél szélesebb a csont mint a derekán ?:O XDD
a nyakkendő alatt(jobb oldalt) elvan homályosítva a dereka :) és még mindig szebb a felső csaj :D de bocsi az off-ért:)
Jógázik is jó pár éve.
A jógát nagyon ajánlom ,én elkezdtem jógázni ,és előtte szélesebb volt a csípőm már 3hét jóga után kezdett csontosodni a csípőm:)
Kurt Jhonsen jógáját ajánlom:)
előre szólok,LÁNY VAGYOK.
Scarlet Johansson ezerszer szexibb alakkal rendelkezik mint Jennifer..ő egy pálcika.nem vagyok most vékony,Scarletnál kicsit még 'husibb',de inkább maradnék ilyen mint piszkafa jennifer.
sportolok,hogy formálódjak,és ennyi.
'AZ IGAZI FÉRFIAK A TELTEBB NŐKET SZERETIK,CSAK A KUTYÁK JÁTSZANAK CSONTOKKAL'
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!