Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nem tudok futni. Heti 3-szor...

Nem tudok futni. Heti 3-szor 45 perc torna elég ahhoz, hogy ne hízzak vissza?

Figyelt kérdés
Nyáron rendszeresen eljártam futni,de most az időjárás miatt sem tudok menni,meg feltúrták az utat,ahol jártam.Tornázásra meg nem mindig van energiám.De heti hármat mindig beiktatok,van,hogy többet is.Ez elég ahhoz hogy ne hízzak vissza?
2010. szept. 17. 18:00
 1/6 anonim ***** válasza:

Szénhidrát csökkentés és sport,így nem hízhatsz vissza.

A torna-nem tudom milyen-jót tesz az ízületeknek izmoknak,de pl a gyógytorna nem sok kalóriát éget.

2010. szept. 17. 18:11
 2/6 A kérdező kommentje:
Szénhidrátot eddig sem ettem és nem is akarok.Remélem sikerül megtartani a jelenlegi súlyom.
2010. szept. 17. 18:18
 3/6 anonim ***** válasza:

Ha nem eszel szénhidrátot,akkor folyamatosan fogynál.

Hány kiló vagy 40?

2010. szept. 17. 19:02
 4/6 anonim ***** válasza:
Szénhidráttal kell kezdeni a napot, nem szabad teljesen kihagyni! De, hogy a kérdésedre is válaszoljak: ha továbbra is figyelsz az étkezésre, futás helyett otthon végzel mozgást, akkor nem fogsz visszahízni. Elég vacak idők vannak, de ettől függetlenül én még kijárok futni. Ha ma esik, holnap is, akkor megyek holnap után, ilyesmi nem áll az utamba. Szerintem a futást a téli időkre elegendő szüneteltetni, ki kell használni, amíg nem esik le nagy hó :).
2010. szept. 17. 19:44
 5/6 A kérdező kommentje:
Tényleg nem eszem szénhidrátot,csak néha.Semmi kenyér,tészta,rizs,krumpli.Cappucino amit szoktam inni,abban van egy kis cukor,de én nem teszek abba sem,csak ami alapból a porban van,de azt muszáj innom,mert alacsony a vérnyomásom.A futással pedig igazad van és lenne is kedvem menni,mert hiányzik,de fel van túrva az utca ahol futni szoktam.Helyette inkább bicajozok,ha nem esik az eső.
2010. szept. 19. 17:37
 6/6 A kérdező kommentje:
Bocsi,rosszul fogalmaztam,mert azért mégiscsak eszek szénhidrátot,zöldség és gyümölcs formájában.
2010. szept. 20. 20:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!