Ha minimális folyadékot fogyasztok, az étvágyam is lecsökken. Ez nálatok is így van?
Figyelt kérdés
2022. ápr. 11. 17:57
1/8 anonim válasza:
Nem. Én mindig annyit zabálók, mint 1 disznó.
2/8 anonim válasza:
A szervezet gyorsan lekapcsolja a szomjúság érzetet, sokan ezért híznak. Nálad más a helyzet, de ennyi infóbol nem lehet tanácsot adni.
Szóval a kérdésedre a válasz nem.
3/8 anonim válasza:
Nalam is ez van. Nagyon nagyon keveset iszom sajnos, ez egy rossz szokásom, próbálom magam erőszakolni, egy két napig megy, utána megundorodom a folyadéktol.
Megfigyeltem én is magamon, hogy amúgy nem eszem sokat, eszembe se jut a kaja a reggeli ebéd vacsin kívül, viszont ha iszom napi másfél litert (az nálam már nagyon soknak számít) akkor enni is többet és többször eszem. Én se értem miért van ez.
4/8 A kérdező kommentje:
Igen, én is így vagyok vele, mint te, 3-as. Szívesen folytatnám ezt tartósan, hiszen így könnyebb lenne fogyni, csakhogy azt sem akarom, hogy valami bajom legyen a folyadékhiánytól.
2022. ápr. 11. 21:49
5/8 anonim válasza:
Hú én 30 éve élek így... Igyekszem többet inni azért, én sem akarom hogy kiszáradjanak a szerveim. De ha egész nap egy pohár vizet innek, az is elég lenne.
6/8 anonim válasza:
Kinyírja a veséjét az, aki nem iszik eleget. És a vese nem tud regenerálódni. Szóval csak hajrá a mínusz húsz életévért.
8/8 anonim válasza:
Én fordítva: ha kitalálom, hogy ma csak keveset eszek, mert tegnap bezabáltam, akkor nem is iszok annyit, mintha sokat ennék :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!