Évek kellenének szerintetek, hogy ebből a testből valami vállalható legyen?
Pontosan tudom milyen szinten vagyok elhízva, aki erre vontkozóan szeretne választ írni kérem tartsa magába. Olyanok válasza érdekelne inkább, akik hasonlóan néztek ki, de sikerült lefogyniuk. Nagyjából mennyi idő kellett hozzá? Naívan én azt gondoltam, hogy október-november végén már elérhetem edzéssel és kalóriaszámolással, hogy elfogadhatóan nézzek ki, de valószínűleg ez ekkora feleslegből több idő. Mit gondoltok? Bármilyen tippet/tanácsot szivesen fogadok.
Vállalható most is teljes mértékben. De ezt te is tudod...
Ha fogynál 10-12 kilót, netán 15-öt, bomba tested lenne. Ez mindössze fél év lenne.
Nem értelek. Le akarsz fogyni, de nem tudod, hány kg vagy, de 62 nem szeretnél lenni... Ez így nem fog menni.
Mérd meg magad, a kalóriabázis alkalmazással számold ki a kalóriaszükségleted. Egyél kereten belül, kezdj el mozogni. Hogy mikorra éred el a neked tetsző alakot nem lehet megmondani. Mivel te sem tudod mit is szeretnél. Fejben kicsit tedd magad rendbe.
A 62 kilós fotódon úgy tűnik, mint ha a derekadon lenne háj, olyan furcsán domborodik ott oldalt. Ha így van, akkor helyes az a közvélekedés, miszerint sok a 62 kiló 164 centihez. Lehet, hogy neked nem tetszett a lábad olyan vékonyan, de te ilyen alkat vagy, a derekadról tűnik el a zsír utoljára. Vigaszképpen, ha ismét 62 kiló lennél, utána ha még fogynál már valószínűleg nem a lábad lenne még vékonyabb, hanem utána már a derekadról jönne le a felesleg.
Lehet, hogy nem fogsz tetszeni úgy magadnak, ha 62 kiló sem leszel, de akkor majd kiemeled a vékony vagy normál méretű derekadat öltözködéssel, hogy az szép, a vékony lábaidat meg rejtegeted fehér nadrággal, vagy egy világos színű, térdig érő, laza szabású szoknya is elrejti a vékony combokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!