Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Évek kellenének szerintetek,...

Évek kellenének szerintetek, hogy ebből a testből valami vállalható legyen?

Figyelt kérdés

Pontosan tudom milyen szinten vagyok elhízva, aki erre vontkozóan szeretne választ írni kérem tartsa magába. Olyanok válasza érdekelne inkább, akik hasonlóan néztek ki, de sikerült lefogyniuk. Nagyjából mennyi idő kellett hozzá? Naívan én azt gondoltam, hogy október-november végén már elérhetem edzéssel és kalóriaszámolással, hogy elfogadhatóan nézzek ki, de valószínűleg ez ekkora feleslegből több idő. Mit gondoltok? Bármilyen tippet/tanácsot szivesen fogadok.

[link]

[link]

[link]

[link]

2022. ápr. 2. 19:11
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Nincs semmi vészes gond, az viszont látszik, hogy nincs igazán izom rajtad. Mozogj egy kicsit és minden rendben lesz
2022. ápr. 2. 21:09
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Ne akarj időre megváltozni, mert csalódni fogsz. Ne fogyókúrázz és ne "diétázz" válts életmódot ha elégedetlen vagy a külsőddel, remek hogy számolod a kalóriákat és edzel, de ez maradjon is így, reggelente ne idegesen állj a tükör előtt, hogy ma se lettem főcím modell, ideális étkezés mellett éhezés nélkül heti 0.5-0.75kg fogyás a reális, viszont emellé igenis állj mérlegre , mert nem tudod a tükör alapján monitorozni az eredményeidet, amik nélkül a progressziód teljesen követhetetlen. Sok sikert és kitartást a célodhoz.
2022. ápr. 2. 22:48
 13/18 anonim ***** válasza:
20%

Vállalható most is teljes mértékben. De ezt te is tudod...

Ha fogynál 10-12 kilót, netán 15-öt, bomba tested lenne. Ez mindössze fél év lenne.

2022. ápr. 2. 23:04
 14/18 anonim válasza:
82%
Nem vagy kover, de nagyon nem jo az alakod. Max 1 ev alatt rendbe tudod tenni.
2022. ápr. 3. 00:18
 15/18 anonim válasza:
100%
Fél - 1 év intenzív edzéssel és diétával kifejezetten jó alakod lenne. Így sem nézel ki rosszul, tök átlagos a tested, nincs komoly túlsúlyod stb
2022. ápr. 3. 01:16
 16/18 anonim ***** válasza:
85%

Nem értelek. Le akarsz fogyni, de nem tudod, hány kg vagy, de 62 nem szeretnél lenni... Ez így nem fog menni.

Mérd meg magad, a kalóriabázis alkalmazással számold ki a kalóriaszükségleted. Egyél kereten belül, kezdj el mozogni. Hogy mikorra éred el a neked tetsző alakot nem lehet megmondani. Mivel te sem tudod mit is szeretnél. Fejben kicsit tedd magad rendbe.

2022. ápr. 3. 06:23
 17/18 anonim ***** válasza:
Max 1 ev kondi meg jo etrend es vallalhato
2022. ápr. 4. 11:38
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

A 62 kilós fotódon úgy tűnik, mint ha a derekadon lenne háj, olyan furcsán domborodik ott oldalt. Ha így van, akkor helyes az a közvélekedés, miszerint sok a 62 kiló 164 centihez. Lehet, hogy neked nem tetszett a lábad olyan vékonyan, de te ilyen alkat vagy, a derekadról tűnik el a zsír utoljára. Vigaszképpen, ha ismét 62 kiló lennél, utána ha még fogynál már valószínűleg nem a lábad lenne még vékonyabb, hanem utána már a derekadról jönne le a felesleg.

Lehet, hogy nem fogsz tetszeni úgy magadnak, ha 62 kiló sem leszel, de akkor majd kiemeled a vékony vagy normál méretű derekadat öltözködéssel, hogy az szép, a vékony lábaidat meg rejtegeted fehér nadrággal, vagy egy világos színű, térdig érő, laza szabású szoknya is elrejti a vékony combokat.

2022. ápr. 4. 12:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!