Évek kellenének szerintetek, hogy ebből a testből valami vállalható legyen?
Pontosan tudom milyen szinten vagyok elhízva, aki erre vontkozóan szeretne választ írni kérem tartsa magába. Olyanok válasza érdekelne inkább, akik hasonlóan néztek ki, de sikerült lefogyniuk. Nagyjából mennyi idő kellett hozzá? Naívan én azt gondoltam, hogy október-november végén már elérhetem edzéssel és kalóriaszámolással, hogy elfogadhatóan nézzek ki, de valószínűleg ez ekkora feleslegből több idő. Mit gondoltok? Bármilyen tippet/tanácsot szivesen fogadok.
#1 Nem tudom hány kg vagyok és nem is akarom megmérni, mert nem a kg érdekel, hanem a látvány. Nálam a kg becsapós, mert 62 kgval vékonynak tüntem, mert a lábszáram vékony alapjáraton és inkább a csípom volt husis, pedig 164cmhez a 62 kg sok elvileg.
Így néztem ki akkoriban, ezt se kívánom vissza.
2 hónap alatt bikinibiztos bombaformát lehet ebből csinálni
ha sok kérdést tezsel fel és bebeszéled magadnak hogy úgyse megy és ez megy májusig, akkor nyilávn nem. de ha elkezded az életmódváltást, mrétéktartást és spotot ma, akkor május közepére bővene légedett lesezl maagddal, után elég formsíani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!