3 műszak mellett hogyan oldjam meg a diétát, mozgást? Hogyan legyen több akaraterőm?
Figyelt kérdés
Eldöntöttem, hogy szeretnék leadni pár kilót, az egészségem miatt is fontos lenne. Viszont 3 műszakban dolgozom, sokszor hullafáradtan érek haza, és semmi kedvem mozogni. Mit iktassak ki az étrendemből? Hogyan kezdjem el a mozgást?2022. márc. 28. 20:24
1/7 anonim válasza:
Kalória deficit. Ha már itt elkezded jó uton jársz, munkába és hazafele ha megteheted gyalogolj vagy biciklizz:)
2/7 anonim válasza:
Gondolom hetente valtakoznak a muszakok es csak 8 ora nem? Van meg 8 orad ha 8at alszol. Abba belefer 1 ora edzes 2 naponta boven. Plussz nezz a neten etrendeket# szamold ki mibol mennyi kell aztan alakitsd magadra. Motivacionak meg ottvan az h nem erzed igy jol magad es gondolom a tukorkep se tetszik
3/7 anonim válasza:
Én is 3 műszakban dolgozok.
Éjszakás héten délután edzek.
Délutános héten délelőtt.
Délelőttös héten délután
+ kalóriadeficit
Meg is van oldva.
4/7 Humor Herold válasza:
Hát először is a pihenést kell rendbe szedni, ha tudod. Pihentető 8 órás alvások. Aztán a többi akaraterő és ismeret kérdése. Az ismeret alatt a helyes étkezést értem, ami alatt a tápláló ételek fogyasztását. Tehát minőségre és mennyiségre sem mindegy mit eszel.Ha mellette viszel állandó mozgást az életedbe akkor hatékonyabb lehetsz.
Igazából konkrét életmódváltásra van szükség a célok eléréséhez. De az eredmény kárpótol a befektetett energiáért. Valamit valamiért. Ez máshogy nem működik.
5/7 anonim válasza:
Mivel a fogyás nagy része az étrended múlik, azon belül us a kalóriadeficiten, ezért mindegy, hogy mikor dolgozol. Az is mindegy, hogy mikor eszel, az a lenyeg, hogy ne lépd túl a kereted. Emellett heti 4-5x bele kéne férjen fél-egy óra mozgás, nem a fogyásod fogja megváltani, hanem az egészséged miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!