Vajon mikor kezdhetek el fogyókúrázni?
Sziasztok. 7 hónapja vagyok túl egy császármetszésen. Terhességem alatt felszedtem durván 23 kilót ha nem többet, viszont én mindig is vékony alkat voltam. Ha a szó szoros értelmében 'zabáltam', akkor sem híztam. A kislányom szopizik és nem szeretnék lemondani arról, hogy tápláló egészséges anyatejet kapjon csak azért, mert meghíztam. Tény, hogy nagyon zavar és nem érzem magam kényelmesen a bőrömben de vajon mikor is kezdhetek diétába?
Mellékesen megjegyezném, hogy amikor csináltam egy kis felülést hasonlók, megfájdult az alhasam és a bal oldali petefészkem is szúrni kezdett. Így ezzel felmondtam. Amikor pedig egy hete fájt már a sebemnél és ha lehajoltam vagy gugoltam iszonyatos szúrás és fájdalom nyilalt oda, azonnal mentem dokihoz, aki kiszedett a sebemből 3 varratot. Azt mondta ha egy hónapig még fennt áll a fájdalom menjek vissza. Elfelejtettem neki mondani azt, hogy meghíztam. Sajnos mérleg nincs jelenleg, de mérőszalaggal mérni szoktam a hasam és még mindig 34. Akkor szokott 35 lenni, ha eszem. 150 centi vagyok egyébként és a súlyom mindig is 39 volt.. a legtöbb 42 volt de az is mielőtt teherbe estem.
És amint elkezdhetek diétázni, mit egyek ami tényleg segít eltűntetni a felesleget?
Köszönöm szépen a válaszotokat előre is.
39 kiló voltál??
Ne haragudj, de csoda, hogy életben maradtál, a terhességet, szoptatást ne is említsük.
Beteges.
Az 50 szülés után teljesen jó neked, ehhez számold, hogy mennyit kell fogynod.
A sport nem annyira fontos, mint a rendes étrend.
Miket eszel, mennyit?
Számold a kalóriákat és pemegy a felesleg.
39 kiló voltam még vagy 3 éve, mióta kijöttem Hollandiába azóta 42 lettem és 43 voltam, mikor teherbe estem.
Hát igazából nem mondanám, hogy diétázom mert mindig azt eszem, ami épp van itthon. Próbáltam kevesebbet enni de nem akarom hogy a tejem rovására menjen, így eszek naponta minimum 3 alkalommalha van rá időm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!