Szerintetek sok ez ?
Figyelt kérdés
Bűntudatom van.. Szerintetek ez nagyon sok egy napra és hizni fogok tőle?
Reggeli:1 zöld alma, egy szendvics , egy bögre kávé
Tízórai:1 piros alma, egy szendvics
Ebéd:brokkoli krémleves egy tányér, egy rántott sajt, kevés krumpli püré,három darab rántott gomba, egy szelet rántott hal filé, kovi ubi kettő , egy bögre kávé
Uzsi:-
Vacsi:-
2022. márc. 7. 15:55
11/14 anonim válasza:
Oké, és hol van a vacsora? Ja, azt luxus enni.
Igen, ez anorexia, aminek full nincsen köze a kalóriákhoz, de skippeled az ételt mindenféle hülyeségek miatt.
Vacsit meg azért nem eszek mert úgy nem tudok aludni - ez pl nonszensz, de az étkezési zavarodnak szuper kifogás.
Lehülyézhetsz, pontosan tudom, hogy miről beszélek, mert én is így kezdtem anno.
12/14 A kérdező kommentje:
Én senkit nem hülyézek le hisz ezért is kértem segítséget 😄akkor tudsz olyat mondani vacsira ami nem terheli meg nagyon a gyomrot estére ? Szívesen fogadnék tanácsot üzenetben 😄
2022. márc. 8. 14:12
13/14 A kérdező kommentje:
A kalóriát egyébként pont a rántott dolgok miatt kérdeztem mert ugye azt nem nagyon szoktam enni 😄
2022. márc. 8. 14:12
14/14 anonim válasza:
Semmi nem terheli meg a gyomrot, ha nem lefekvés előtt 1 órával eszel. Ne kábítsd már saját magadat azzal, hogy azért ebédre eszel utoljara,mert máskülönben nem tudsz aludni. Azért ne mondjad már, hogy ha 7-kor megvacsorázol és 10-kor lefekszel, nem tudsz aludni, mert úgy meg van terhelve a gyomrod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!