Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek sok ez ?

Szerintetek sok ez ?

Figyelt kérdés

Bűntudatom van.. Szerintetek ez nagyon sok egy napra és hizni fogok tőle?

Reggeli:1 zöld alma, egy szendvics , egy bögre kávé

Tízórai:1 piros alma, egy szendvics

Ebéd:brokkoli krémleves egy tányér, egy rántott sajt, kevés krumpli püré,három darab rántott gomba, egy szelet rántott hal filé, kovi ubi kettő , egy bögre kávé

Uzsi:-

Vacsi:-

2022. márc. 7. 15:55
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
85%

Hát ez így nagyon egészségtelen.

Ha már napi 3x eszel, miért nem osztod el arányosan, reggeli, ebéd, vacsora?

Miért a rántott dolgok iránt vonzódsz? :D Főleg ha olajban / zsírban van sütve, nem túl egészséges.

Hízni egyáltalán nem fogsz tőle, hacsak nem vagy 30 kiló és 11 éves. Mennyi a súlyod és mi a célod?

Ui. ha bűntudatod van egy napi kajálás miatt, akkor ez egyenes út a bulímia / anorexia felé.

2022. márc. 7. 16:19
 2/14 A kérdező kommentje:
Egyszer egyszer van csak ebédre és most épp ezt csinált anya, igazán nem szeretem annyira főleg mert ég tőle a gyomrom, 65 kiló vagyok súlyt tartanék illetve fogynék ha úgy van.. Anorexia? Miért? Vacsit meg azért nem eszek mert úgy nem tudok aludni
2022. márc. 7. 16:24
 3/14 anonim ***** válasza:
77%

Ez súlytartásra kevés. Ez ránézésre nagyon max. 1300 kalória.

Azért kéne bűntudatod legyen, mert ilyen keveset ettél.

Jó mondjuk attól is függ, hogy mi mekkora volt, de ez akkor sem egészséges hosszútávon. Legalább ennyit, lehetőleg többet még fogyás alatt is kéne fogyasztanod.

Ha teheted, akkor érdemes egy kalóriaszámlálós applikációban összeírni egy napi étkezésed, hiszen te biztosan jobban tudod megtippelni a kaják súlyát, mint mi látatlanul. Érdemes az ottmegadott értékeket követni bevitel tekintetében.

2022. márc. 7. 17:00
 4/14 A kérdező kommentje:
Kevés? 😯meg tudom mondani a súlyát mindennek 😄
2022. márc. 7. 17:06
 5/14 A kérdező kommentje:
Be írtam és jóval 2000 fölött számolta 😕
2022. márc. 7. 17:06
 6/14 A kérdező kommentje:
Az akkor sok nem?
2022. márc. 7. 17:07
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Ha kicsit mozogsz mellé,akkor nagyjából súlytartásra jó,bár nem túl egészséges.

Kicsit jobban oszd el és egyél több zöldséget néha vagy kevesebb olajban sült kaját.

2022. márc. 7. 18:43
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

A rántott cuccokat csak nagyon durván lehet becsulni mert senki nem tudja hogy pont az a fajta mennyi olajat sziv fel.

Amugy egyreszt egeszsegtelen masreszt szerintem sulytartashoz megfelelo

2022. márc. 7. 19:21
 9/14 anonim ***** válasza:
49%
3-as vagyok, a 2000 az rendben van, nem kell miatta rosszul érezd magad, amúgy is súlytartásnál lehet variálni. Ha egy kicsit (mondjuk 5kg-val) megnő a súlyod, akkor visszább vehetsz, ha pedig fogysz, akkor fennebb emelheted. Mindenkinek más a teste, ki kell tapasztalni, hogy nagyjából mennyi kalóriát igényel és megpróbálni azt elérni átlagként. Az egyáltalán nem gond, ha egy-egy nap felette vagy, a lényeg, hogy átlagban nagyjából annyit vigyél be, mondjuk egy hónap alatt, amennyit a szervezeted igényelt.
2022. márc. 7. 20:21
 10/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm 😊
2022. márc. 7. 20:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!