Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Igaz ez? Tenyleg a felulesek...

Igaz ez? Tenyleg a felulesek a hasznosak? Vagy egyebet tudtok?

Figyelt kérdés
Azt olvastam hogy ha a hasamrol szeretnek fogyni akkor felulesek a jok. De azt is irta hogy mas helyrol is fogok fogyni. Az nem lenne gaz, sot. Csak annyit szeretnek, hogy peldaul a popomrol is meg a mellemrol is fog lemenni ??? Az nem lenne epp a legjobb. Koszi elore is (bunko valaszolok kimeljenek)
2008. dec. 16. 17:45
 1/4 anonim ***** válasza:
62%

Ez mindenkinél más, hogy hogyan fogy..

Általában először a mellről és a popsiról megy le. Sajnos.

És pociról a legnehezebb fogyni.

2008. dec. 16. 17:59
 2/4 anonim ***** válasza:
79%
A felules a hasadad erositi, izmositja, attol nem fog fogyni a melled es a feneked. A hasadat izmositja.
2008. dec. 16. 18:22
 3/4 anonim válasza:
100%
És ha erősebb lesz a hasfalad, az összébb húzza az egész hasadat még akkor is, ha nem is fogytál :)
2008. dec. 16. 22:01
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

A felülés tényleg hasznos. De az a köznyelven felülésnek nevezett dolog csak a felső hasra jó. Ha viszont csavartat csinálsz, tehát bal könyökkel jobb térd érintés és fordítva akkor az oldalsó hasizmokat is formálja. És akkor az egész törzsed karcsúsodni fog. Alsó hasra lehet olyat, hogy felhúzod a térded és úgy csinálod, a hasprést. Vagy nézz utána neten könnyen találsz sok-sok gyakorlatot külön hasra.

A melled nem lesz kisebb a haspréstől, max másképp fog állni, feszesebb lesz. A popsidra sztem a felülés nincs nagy hatással, max feljebb lesz és szintén feszesebb. De csak ha az oldalsós felülést (csavart) is csinálod, és ha az alsóhasra valót is. De attól kisebb nem lesz, csak formásabb.

Szóval szerintem ezeket ha csinálod, az teljesen jó.

2008. dec. 17. 00:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!