Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Egy párkapcsolatban joga van...

Egy párkapcsolatban joga van azt mondani az egyik félnek, hogy álljon le a másik az edzéssel, mert neki nem jönnek be az izmos fèrfiak/nõk?

Figyelt kérdés
2022. febr. 25. 12:35
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
96%
Van. És a másik félnek is van joga azt mondani, hogy akkor szevasz.
2022. febr. 25. 12:46
 2/11 anonim ***** válasza:
98%
MONDANI van joga, de a másikra nézve nem kötelezö betartani, SÖT a másiknak joga van megmondani, hogy nem akarja abbahagyni, meg arra is joga van, hogy otthagyja az illetöt!
2022. febr. 25. 13:01
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Tök mindegy, hogy van-e joga vagy sem. Ha te mindenképp edzeni akarsz és izmosodni, és ez neked fontos, viszont a párodnak ez kizáró ok, akkor szerintem nincs is miről beszélni. Ha pedig te szeretnél izmosodni, de azért annyira nem olyan fontos ez neked, és te erről lemondanál a párod miatt, akkor tedd azt. Most ki hogy látja ezt a dolgot. Most kinek mi a fontos. Ha neked olyan fontos az edzés, akkor a párod miatt ne mondj le róla, viszont ha a párod úgy nem fogad el téged, akkor a kapcsolatnak nyilván nincs jövője.
2022. febr. 25. 13:15
 4/11 anonim ***** válasza:
37%
Igen Van. Főleg ha extrémen más mint mikor megismerkedtek.
2022. febr. 25. 14:43
 5/11 anonim ***** válasza:
27%
Mondhatja, úgy kirugnám hogy lába se éri a földet. Na az jlyen az, aki sose szerette az embert
2022. febr. 25. 14:45
 6/11 anonim ***** válasza:
87%

Szerintem egy egészséges párkapcsolatban ezeket a dolgokat meg kell tudni beszélni. Mindkét fél elmondhatja, hogy mi a fontos neki. Valóban vannak olyan átlakulások, aminél már teljesen más emberré válik a másik fél. Ilyenkor könnyen lehet, hogy valóban nem akar a másik olyan emberrel élni.

Ennek értelmes beszélgetésnek kell lennie, és bizony előfordulhat, hogy szakítás lesz a vége, de ez még mindig sokkal jobb, mint egymás évekig való sértegetése, elnyomása.

Az is lehet, hogy sikerül megérteni a másik nézőpontját és mindenki által elfogadható kompromisszumot kötni.

Az is kérdés, hogy miért zavarja ez a másikat? Lehet tényleg nem jön be neki a sportos kinézet, de ez ritka, valahogy a magazinok nem túlsúlyos nők és férfiak képével vannak tele.

Kérdés, hogy nem féltékenység van-e a dolog háttérben: Jobb csak/pasi lesz a másik, és akkor nagyobb a konkurencia. Esetleg ha évek után jött a nagy életmódváltás, akkor felvetődik a kérdés, hogy kinek a kedéért változik meg? Esetleg a félelem attól, hogy majd a másik fél felé is elvárás lesz a sportos kinézet? Ezek mind kicsinyes dolgok, de benne lehetnek a pakliban. Ha ez a motiváció, akkor bizony akiben felmerül a kérdés, magában tegyen rendet.

2022. febr. 25. 15:53
 7/11 anonim ***** válasza:
54%
4es vagyok. Megnézném kedves lepontozok a fejeteket,ha a párotok sokat hízna pl 40 kgot, vagy ti plusszal szeretitek aztán lead és csontos lesz.
2022. febr. 25. 16:24
 8/11 anonim ***** válasza:
35%

Joga van, de szánalmas.

Elhízott a nőd, te meg kipattintottad magad? Vagy mi a pálya?

2022. febr. 25. 16:32
 9/11 anonim ***** válasza:
38%
szerintem joga van mondani, mint ahogy akkor is ha a parja epp a koros elhizasba akar belehalni. engem se vonz a tul izmos test, es a szexualis vonzalom nekem nagyon fontos egy parkapcsolatban
2022. febr. 25. 17:40
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó, mondani van joga bármit, a párjának pedig erre reagálni is van joga bármit.

Én biztos nem hagynám abba az edzést.

2022. febr. 27. 14:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!