Ha napi 2000-3000 kalória közt eszek az sok és hízni fogok?
#14 pont a kis tinik közt vannak a legvéznábbak, én tizenévesen kétszer ebédeltem: egyszer menzán, ott sokszor repetaztam is, aztán suli után mamámnál általában a zsíros, szénhidrátdús ételekből. Utána persze mamánál mindig volt édesség és abból is belaktam, de mégis vékonyka voltam. Ha ma ennék így, már három számjegyű lenne a súlyom.
A vékony tinilányok közül higyjétek el, hogy szép számmal vannak, akik egy felnőtt férfi adagjának másfélszeresét eszik, mégis karcsúak. De 10 év múlva nem biztos, hogy ezt büntetlenül tehetik, valakinek azonban élete végéig ilyen marad a szervezete. Ugyanakkor megfigyelhettek elhízott tiniket is, akiknek már fiatalon oda kell figyelni.
Magyarán szólva: az, hogy ki mennyi ételtől hízik teljesen egyéni. Nem csak egyén, hanem kor függő is! Ezt tapasztalati úton lehet látni, nem kalkulátorok alapján.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!