Most akkor vissza lehet enni az elégetett kaloriat vagy nem?
Attól függ. Ha azért eduel hkgy nagyobb legyen a deficit akkor hülye lennél visszaenni. Ha azért edzel hogy pörgesd az anyagcseréd meg jobb legyen az állóképesseged akkor nyugodtan.
(Amúgy minden sportot mindenféle számláló kb 20 százalékkal túlbecsül kalóriában)
Ha visszaeszed akkor.pont ugyanolyan utemben fogysz mintha nem spotolnal. Ha nem eszed vissza akkor gyoraabban
Szerintem teljesen jó a kaloriabeviteled. Én alacsony nőként sosem.potlom vissza (pedig jelenleg 1370 a keretem). A testemnek nem is esik jól edzésnapon többet enni.
Egyszerűen aki sosem volt alacsony nő 1500 vagy azalatti kerettel, nem tudja milyen nehéz párszáz kalória mozgástérrel fogyni (tehát aközött amiz mindimum meg kell enni és aközött amin súlyt tartunk, tényleg 3-400 kval kulonbseg van). Tehát egy nap max ennyi a deficit. Míg egy kilót leadni 7000. Addig akinek 2000 a kerete és 2700on tart súlyt, az nyugodtan visszapotolhatja, úgy is dupla olyan gyorsan fogy.összefoglalva, a helyedben nem.pótolnám vissza, kivéve ha olyankor kifejezetten kívánod, mert akkor az a tested jelzese hkgy szüksége van rá. Én pl edzés előtt iszom egy 150 körüli kalóriás gyümölcsturmixot és azt nem számolom az aznapi keretemben. Régebben ha edzés után vacsira 100-200 kcallal esett több a szokásosnál esett jól, akkor megettem. De tudatosan sosem pótoltam vissza. Inkább csak ritkán, kicsit többet ettem mikor kívánta a testem nagx ritkán. Nyilván mindenkinek más válik be
Egyes voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!