Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » A szőlőcukor hízlal?

A szőlőcukor hízlal?

Figyelt kérdés
úgy hallotam jó fáradásgra és h jobban birjam az edzést, de végülis cukor ( édesség) iagz?
2008. dec. 16. 10:54
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
62%

Igen,épp most volt egy müsor a tv-ben,hogy tévhit az hogy a szölöcukor nem hizlal.

Ugyanugy hizlal,mint màs cukorka,csak valamilyen szinten egészségesebb is.

Nem érdemes egy teljes zacsival megenni belöle,inkàbb egy-két szem,azt se naponta!

2008. dec. 16. 11:05
 2/11 A kérdező kommentje:
oh...:S akkor semmi értelem nincs edzés előtt bekapni belőle 2-3 szemet h jobban birjam?
2008. dec. 16. 11:18
 3/11 anonim ***** válasza:
79%

Termékleírás

A szőlőcukor a legegyszerűbb szénhidrát. Szinte azonnal felszívódik. A leggyorsabb "instant" energiaforrás. A legtöbb olcsó tömegnövelő készítmény alapanyaga. A szőlőcukor gyors felszívódása miatt hirtelen növeli a vércukor- és inzulinszintet, ami kedvez a tápanyagok izomba "pumpálásának". A rövid idő alatt lezajló (gyors) felhasználás azonban azt eredményezi, hogy a felesleget a szervezet hajlamos zsírként elraktározni. A szőlőcukor másik hátránya, hogy tisztán fogyasztása esetén a várcukorszint hirtelen megemelkedése után, egy, a kiinduló szint alá történő visszaesés következik. Emiatt cukorbetegeknek vagy hipoglikémiában szenvedőknek NEM szabad kísérletezniük vele. A szőlőcukor + fruktóz (gyümölccsukor) + maltodextrin keveréke ideális edzés előtti és alatti energiapótló ital.

De van értelme,de te azt kérdezted hizlal-e?

Elsö voltam.))))))))))))9

2008. dec. 16. 12:13
 4/11 anonim ***** válasza:
31%
Mire fel lettem lepontozva?????????????????????
2008. dec. 16. 13:36
 5/11 A kérdező kommentje:
nem értem az utolsót:S
2008. dec. 16. 18:58
 6/11 anonim ***** válasza:
15%
Mit nem értel rajta?
2008. dec. 16. 21:25
 7/11 A kérdező kommentje:
ki pontozott le?
2008. dec. 16. 21:26
 8/11 anonim ***** válasza:
64%
persze hogy.. a terheleses cukor vizsgalatot is szolocukorral vegzik, hiszen cukor azis.. csak mas a lebomlasi ideje vagy mi
2008. dec. 17. 15:44
 9/11 anonim ***** válasza:
43%
nem hízlal ha megfelelő idópontokban használad. csak tudni kell használni.
2008. dec. 18. 19:30
 10/11 anonim válasza:
30%
persze a szőlő cukortol szuper erős lesze ha be kapsz 2-3 szemet
2011. máj. 9. 21:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!